Blog - #sztoriszerda

Sztoriszerda Emesével

12 Jan 2022 • #sztoriszerda

Emese idén ősszel csatlakozott a csapatunkhoz utazó önkéntesként, de azóta már az online tanodázásba is bekapcsolódott. A héten fogadjátok szeretettel az ő történetét egy különleges fonalról.

Tovább a bejegyzéshez

Sztoriszerda Györgyivel

22 Dec 2021 • #sztoriszerda

Györgyi ősszel csatlakozott a csapatunkhoz és rögtön a hospitáló alkalma után, azonnal belevetette magát az önkénteskedésbe és már az ősszel rendezett ottalvós táborunkba is eljött.. Fogadjátok szeretettel az ő történetét.

Tovább a bejegyzéshez

Sztoriszerda Tomival

15 Dec 2021 • #sztoriszerda

Tomi 2020 őszén csatlakozott a csapatunkhoz, de az első hospitálása után teljesen átálltunk az online tanulásra a járványhelyzet miatt. Tomi kitartóan tanult online a gyerekekkel, majd végre nyáron személyesen is eljött táboroztatni. Ezen a héten fogadjátok az ő történetét.

Tovább a bejegyzéshez

Sztoriszerda Barbival

8 Dec 2021 • #sztoriszerda

Barbi 2019 tavaszán csatlakozott a csapatunkhoz,mint utazó önkéntes, de azóta már Senior önkéntesként sok-sok hétvége lebonyolítását is köszönhetjük neki. A Senior önkénteskedése mellett mentor is, a története ehhez kapcsolódik. Fogadjátok szeretettel!

Tovább a bejegyzéshez

Sztoriszerda Benivel

1 Dec 2021 • #sztoriszerda

Beni 2020 szeptemberében jelentkezett hozzánk, de a covid miatt végül áprilisban kezdett el nálunk aktívan önkénteskedni, azóta viszont teljes lendülettel és a sok boldog pillanaton túl gyönyörű képeket is köszönhetünk neki, fogadjátok a héten az ő történetét.

Tovább a bejegyzéshez

Sztoriszerda Marcival

17 Nov 2021 • #sztoriszerda

Marci a nyár végén csatlakozott hozzánk, mint utazó önkéntes, de nagyon hamar be is szippantotta az InDaHouse közössége és a gyerekek. Októberben már jött a legkisebbeket táboroztatni, ami amellett, hogy igazán mélyvíz, nagyon különleges élmény is volt, az ő tárgya ehhez a táborhoz kapcsolódik...

Tovább a bejegyzéshez

Sztoriszerda Dorisszal

2 Jun 2021 • #sztoriszerda

Dorisz 2019 óta az InDaHouse csapat tagja: utazó önkéntesünk és mentorunk! Ezen a héten az ő történetét olvashatjátok, hogy milyen tárgy is jelképzei számára az InDaHouse-t.

Tovább a bejegyzéshez