Blog - minden más

Szemészeti szűrővizsgálatok

16 Apr 2024 • minden más

Március 7-én három kisbusznyi, izgatott gyerekkel érkeztünk meg a Benyovszky Orvosi Központban, ahol Zólyomi Tímea doktornőnek köszönhetően megtörtént a szemészeti vizsgálatuk.

Tovább a bejegyzéshez

Vitaminprogram – beszámoló

11 Apr 2024 • minden más

2023 novemberében számoltunk be arról, hogy elstartolt az Egészségprogramunk új projektje, a Vitaminprogram. Az azóta eltelt 4 hónap tapasztalatairól olvashattok az alábbi beszámolóban.

Tovább a bejegyzéshez

Lánycsoport összefoglaló 2.

21 Mar 2024 • minden más

Lánycsoportunk első tavaszi alkalma fantasztikus hangulatban telt. Önismereti témában mélyültünk tovább, mégpedig az önreflexió irányába.

Tovább a bejegyzéshez

Felsős fiú és középiskolás csoport beszámoló 3.

13 Mar 2024 • minden más

Repül az idő, és a kétheti csoportalkalmak felénél járunk. Az alkalmak előrehaladtával egyre mélyebb és izgalmasabb beszélgetések alakulnak ki a témák körül.

Tovább a bejegyzéshez

Mi a manna?!

8 Feb 2024 • minden más

A mannázás lényege, hogy a tanodába járó gyerekek minden foglalkozás végén mannamatricákat kaphatnak az aznapi teljesítményük után. Az önkéntesekkel olyan kérdéseket beszélnek át, mint például “Végigdolgoztad a foglalkozást?”, “Túlléptél önmagadon?”, melyek megválaszolása során a gyerekek felülvizsgálják és értékelik saját hozzáállásukat.

Tovább a bejegyzéshez

Lánycsoport összefoglaló

7 Feb 2024 • minden más

Lassan félidőhöz érkezik a lánycsoport, már 7 alkalmunk valósult meg. Korábbi témáink közt szerepelt a női ciklus és a kamaszkor sajátosságai. Legutóbbi alkalommal pedig áteveztünk az érzelmek világába.

Tovább a bejegyzéshez

Felsős fiú és középiskolás csoport beszámoló 2.

25 Jan 2024 • minden más

Januárban folytatódnak a csoportok, a felsős fiú csoport és a középiskolás csoport is a bartáság témakörét járták körül.

Tovább a bejegyzéshez