Blog - táboraink

2021 első "Elsős leszek!" tábora

19 Aug 2021 • táboraink

Véget ért az Elsős leszek! tábor első turnusa, ahol 25 lelkes gyerek és önkéntes játszott, tanult és nevetett együtt. A három nap alatt mozgós és kézműves feladatokon keresztül ismerkedtünk a számok és betűk világával, állatokkal és színekkel.

Tovább a bejegyzéshez

Programozós hétvége

15 Aug 2021 • táboraink

A hétvégén egy fontos és aktuális témát dolgoztunk fel, miközben még jól is szórakoztunk: megtartottuk az InDaHouse első számítógép-programozós hétvégéjét!

Tovább a bejegyzéshez

Betűmágus tábor - olvasni tanulunk

9 Aug 2021 • táboraink

A Tanulás Könnyítő Program módszertanát beépítve rendeztük meg az első Betűmágus napközis táborunkat augusztus 2-5. között Hernádszentandráson. A táborral a fő célunk az volt, hogy a gyerekek értőolvasását fejlesszük és hogy játékos módon közelebb hozzuk az olvasás örömét a gyerekekhez.

Tovább a bejegyzéshez

Kincset kerestünk és egymásra találtunk

5 Aug 2021 • táboraink

Véget ért az InDaHouse kincskereső tábora. Idén 32 gyermek és 14 önkéntes utazott a Körös partjára, hogy Békés mellett 5 napon keresztül élvezze a nyári napsütést, a fák hűs árnyékát, az ottalvós táborok hangulatát.

Tovább a bejegyzéshez

Az első hernádszentandrási kalóztábor

14 Jul 2021 • táboraink

Július 6 és 9 között megtartottuk az első idei napközis nyári táborunkat, amelyen 15 gyerek és 11 önkéntes vett részt. A kalózos programok mellett két önkéntesünk felajánlásainak köszönhetően délelőttönként a gyerekeknek tánc órákon vehettek részt, illetve most először a teniszt is kipróbálhatták.

Tovább a bejegyzéshez

Skool programozó tábor lányoknak

8 Jul 2021 • táboraink

Júniusban 8 InDaHouse-os lány vehetett részt a Skool szervezésében egy fantasztikus nyári táborban Budapesten. A tábor a technológia jegyében zajlott, hisz a Skool célja, hogy népszerűsítse a lányok körében a technológiát, informatikát, programozást.

Tovább a bejegyzéshez