Blog - hétvégéink

2022/23 – 18. hétvége beszámoló

30 Jan 2023 • hétvégéink

Mindig izgalmas látni, hogy a gyerekek milyen sokat fejlődnek, akár a kora gyermekkori programban, akár a tanodákban. Ezen a hétvégén is kevés hiányzó volt és a foglalkozás elején a társasjátékok nagy sikert arattak Hernádszentandráson és Fügödön is. Ha kíváncsi vagy milyen fontos témáról beszélgettek a nagyTanodában és mikről tanultak az iskolaelőkészítős gyerekek, olvasd el a teljes beszámolónkat!

Tovább a bejegyzéshez

2022/23 – 17. hétvége beszámoló

23 Jan 2023 • hétvégéink

A mostani hétvégén a mannavásáré volt a főszerep. A tanodás gyerekeket úgy ösztönözzük a tanodába járásra, az aktív együttműködésre a foglalkozásokon és a fejlődésre, korlátaik átlépésére, hogy év közben mannákat gyűjthetnek, amiket évente kétszer a mannavásárokon játékokra, élményekre válthatnak be. A vásár a jószívűség és figyelmesség jegyében telt és a foglalkozások is mind olajozottan zajlottak.

Tovább a bejegyzéshez

2022/23 – 16. hétvége beszámoló

16 Jan 2023 • hétvégéink

A hétvégi beszámolónkból megtudhatjátok hogy melyik rajzfilmkarakter családfáját hasonlították össze a gyerekek a sajátjukkal, hogy milyen sokféleképpen lehet vizsgálni egy jégkockát, hogy hogyan lelkesítette a fügödi kisTanodásokat a közelgő Manna vásár és mi történt a fügödön talált kiskutyával.

Tovább a bejegyzéshez

2021/22 – 26. hétvége beszámoló

12 Apr 2022 • hétvégéink

A mostani hétvégén is nagyszerű önkéntesek foglalkoztak nagyszerű gyerekekkel.

Tovább a bejegyzéshez

2021/22 – 25. hétvége beszámoló

12 Apr 2022 • hétvégéink

Azonnal felcsillant a gyerekek szeme amikor megtudták, hogy játékos hétvégével készültünk. A Dobble nagy kedvenc volt mind a hernádszentandrási, mind pedig a fügödi tanodában, de még a sakktábla is előkerült a hétvégén.

Tovább a bejegyzéshez

2021/22 – 24. hétvége beszámoló

12 Apr 2022 • hétvégéink

Újabb napsütéses hétvégén vagyunk túl! Az egyik első olyan tavaszi hétvége volt a mostani, mikor már kint is lehetett tartani foglalkozást a gyerekekkel. Volt a szabadban csoportos játék, futkározás, labdázás, focizás és minden ami kell egy szép, meleg tavaszi hétvégén.

Tovább a bejegyzéshez

2021/22 – 23. hétvége beszámoló

12 Apr 2022 • hétvégéink

A hétvégén sok új önkéntes hospitált a különböző programelemek működésébe betekintést nyerve. Megfigyelték hogyan működik egy tanodai foglalkozás, hogyan kell a legkisebbekkel játszani és hogyan kell a nagycsoportosokat felkészíteni az iskolára.

Tovább a bejegyzéshez