Blog - hétvégéink

25. HÉTVÉGE BESZÁMOLÓ

22 Apr 2024 • hétvégéink

Az április most szeszélyes arcát mutatta, így a gyerekekkel többnyire bent tudtunk játszani, de egy-két sávot sikerült az udvaron tölteni.

Tovább a bejegyzéshez

24. HÉTVÉGE BESZÁMOLÓ

16 Apr 2024 • hétvégéink

Igazi nyári forróság volt a hétvégén a koraiban. A szabadban játszottunk a gyerekekkel. A szombati napunk nagyon pörgős volt, hamar elrepült az idő. Kergettünk lepkét, volt bringázás, focizás. Sajnos vasárnap sok gyerekhez nem jutottunk be, a többiekkel színeztünk, kirakóztunk, sokat énekeltünk. Magas tornyokat építettünk, fociztunk.

Tovább a bejegyzéshez

2023/24 – Tavaszváró hétvége beszámoló

9 Apr 2024 • hétvégéink

A gyerekek hetekkel ezelőtt értesültek arról, hogy ez a hétvégéjük különleges lesz. A szokásos tanulás helyett a sporté lesz a főszerep. Minden alkalommal, amikor találkoztunk velük, sorra kérdezgették, hogy mennyit kell még aludni. Még nagyobb volt az öröm azon tesók körében, akik sajnos nem lehetnek InDaHouse-osok, hogy ezen bizony most ők is részt vehetnek.

Tovább a bejegyzéshez

2023/24 – 22. hétvége beszámoló

25 Mar 2024 • hétvégéink

Sokszor tartunk attól, hogy ami első hallásra izgi, az angolul már nem biztos, hogy az, de erre szerencsére minden csapat rácáfolt a nagyTanodában most hétvégén. Így kerültek szóba érzelmek, hobbik, talizmánok és foglalkozások megfejelve angol nyelvtani szerkezetekkel.

Tovább a bejegyzéshez

2023/24 – 21. hétvége beszámoló

11 Mar 2024 • hétvégéink

Az iskolaelőkészítőben a hétvége főszereplője a Lókötő Róka volt, ezt a mesét dolgoztuk fel a gyerekekkel ezen a Játékhétvégén. Plüss állatokkal elbáboztuk, dramatizáltuk a történetet, kiszíneztük a főszereplőket, és akadálypályán is eljátszották a gyerekek a Süni, a Róka, a Mackó és a lovacskák történetét.

Tovább a bejegyzéshez

2023/24 – 20. hétvége beszámoló

5 Mar 2024 • hétvégéink

Az iskolaelőkészítős hétvége témája a kirándulás volt. Megnéztük, merre kirándult Boribon és Annipanni, majd mi is elindultunk túrázni a patak mentén. A színes sziklákon ugrálva megtanultuk a színeket, és utána mindenki gyűjtött a hátizsákjába kavicsokat a patakparton. Ezeket igazságosan elosztottuk, majd kiszíneztük.

Tovább a bejegyzéshez

2023/24 – 19. hétvége beszámoló

26 Feb 2024 • hétvégéink

A legutóbbi hétvégén a nagyTanodában a cápáktól kezdve, Michael Jackson-on és a belső égésű motorokon át egészen a mesterséges intelligenciáig mindenféléről tanultunk együtt.

Tovább a bejegyzéshez