Már nekünk is adhatod az 1%-od!
Már nekünk is
adhatod az 1%-od!

Blog - hétvégéink

2023/24 – 22. hétvége beszámoló

2024. márc. 25. • hétvégéink

Sokszor tartunk attól, hogy ami első hallásra izgi, az angolul már nem biztos, hogy az, de erre szerencsére minden csapat rácáfolt a nagyTanodában most hétvégén. Így kerültek szóba érzelmek, hobbik, talizmánok és foglalkozások megfejelve angol nyelvtani szerkezetekkel.

Tovább a bejegyzéshez

2023/24 – 21. hétvége beszámoló

2024. márc. 11. • hétvégéink

Az iskolaelőkészítőben a hétvége főszereplője a Lókötő Róka volt, ezt a mesét dolgoztuk fel a gyerekekkel ezen a Játékhétvégén. Plüss állatokkal elbáboztuk, dramatizáltuk a történetet, kiszíneztük a főszereplőket, és akadálypályán is eljátszották a gyerekek a Süni, a Róka, a Mackó és a lovacskák történetét.

Tovább a bejegyzéshez

2023/24 – 20. hétvége beszámoló

2024. márc. 5. • hétvégéink

Az iskolaelőkészítős hétvége témája a kirándulás volt. Megnéztük, merre kirándult Boribon és Annipanni, majd mi is elindultunk túrázni a patak mentén. A színes sziklákon ugrálva megtanultuk a színeket, és utána mindenki gyűjtött a hátizsákjába kavicsokat a patakparton. Ezeket igazságosan elosztottuk, majd kiszíneztük.

Tovább a bejegyzéshez

2023/24 – 19. hétvége beszámoló

2024. febr. 26. • hétvégéink

A legutóbbi hétvégén a nagyTanodában a cápáktól kezdve, Michael Jackson-on és a belső égésű motorokon át egészen a mesterséges intelligenciáig mindenféléről tanultunk együtt.

Tovább a bejegyzéshez

2023/24 – 18. hétvége beszámoló

2024. febr. 19. • hétvégéink

A nagyTanodában minden ötödik héten klub hétvégén vehetnek részt a gyerekek, ahol kötetlenebb formában tölthetnek együtt időt. A szombati és a vasárnapi csoportokban is abszolút sláger volt a csokiszószban úszó gofri, amire a nagyok megvendégelték a kistanodásokat is.

Tovább a bejegyzéshez

2023/24 – 17. hétvége beszámoló

2024. febr. 13. • hétvégéink

A fügödi kisTanodában a hétvége egyik slágere a Jenga volt: a gyerekek meglepő ügyességgel építettek a tornyokat, többekkel már a játék határait feszegettük. És nagy sikere volt a festésnek is: megismertünk egy született művészt és elkészült a közeledő tavasz első szerelmes festménye is.

Tovább a bejegyzéshez

2023/24 – 16. hétvége beszámoló

2024. febr. 5. • hétvégéink

A koraiban sok tavaszváró mondókát énekeltünk, az iskolaelőkészítősökkel pedig fontos mérföldkőhöz érkeztünk: most kapták meg a munkafüzeteiket, amikben a tanév hátralevő részében feladatokat fognak csinálni. A tanodákban továbbra is a mannavásár okozta a legtöbb izgalmat a hétvégén. Szívmelengető volt látni, hogy nagyon sok gyerek nem csak magának vásárolt, hanem otthonra a testvéreinek is választott valami apró meglepetést!

Tovább a bejegyzéshez

Iratkozz fel a hírlevelünkre!