Már nekünk is adhatod az 1%-od!
Már nekünk is
adhatod az 1%-od!

2023/24 – 19. hétvége beszámoló

2024. febr. 26. • Szarka Zsanett • hétvégéink

Változatos hétvégénk volt a koraiban: hol sütött a nap, hol csepergett az eső, elmaradt egy teljes sáv vagy a tervezett 2 helyett 10 gyerek várt minket, "csak" játszottunk a gyerekekkel vagy a családi életek sűrűjébe csöppentünk. Csodálatos csapatunk azonban minden váratlan fennforgást megoldott, sok nevetéssel, gyerekmosollyal gazdagodva térhettünk haza.

Nagyon mozgalmas és kalandos hétvégénk volt az iskolaelőkészítőben. A gyerekek lekesen és energikusan érkeztek. Sokat festettünk, búzát locsoltunk, építkeztünk, de a legnagyobb sikert a mostani hétvégén az akadálypálya aratta. A hétvége során az önkéntes csapat még a felmerülő kihívásokat is könnyedén megugrotta, mint egy sofőr kiesése, vagy egy szenior lebetegedése. Hála a csapatmunkának és mindenkinek a rugalmasságért. Szuper csapat volt!

Sokáig úgy tűnt, hogy teljes létszámmal pörög majd a fügödi kisTanoda ezen a borús, februári hétvégén. A második nap végére azért előkerült néhány hiányzó, de így sem kellett attól félni, hogy vasárnap csendes marad a ház. Bár az esősebb idő miatt a tanoda falai között töltöttük a foglalkozásokat, így is sikerült eljutnunk az izgatott zsivalytól a ceruzák sercegéséig az összes fügödi kisiskolással.

Ismét egy nagyon tartalmas hétvégét tölthettünk együtt az InDaHouse nagyTanodásaival! A cápáktól kezdve, Michael Jackson-on és a belső égésű motorokon át egészen a mesterséges intelligenciáig mindenféléről tanultunk együtt. Mindig lenyűgöző, hogy mennyire jó együtt lenni ezzel a korosztállyal és hogy mennyi izgalmas, értékes gondolatuk van, az pedig külön csodás, hogy ezeket a gondolatokat egyre bátrabban és ügyesebben bontakoztatják ki.

Iratkozz fel a hírlevelünkre!