Rendszeres támogatás

Miért van szükségünk rendszeres támogatókra?

2014 óta folyamatosan növekszünk, évről-évre egyre több hátrányos helyzetű gyerek kerül be a programunkba. De a növekedéssel a költségeink is nőnek, a háttérmunkák elvégzéséhez alkalmazottak kellenek, az kisbuszokba üzemanyag, a központunkba víz, villany, internet. A bevételeink egy jelentős része származik magánadományozóktól, akiktől évi 1-2 alkalommal, kampányszerűen kértünk és kaptunk támogatást. A stabil és kiszámítható működéshez azonban tervezhető bevételek szükségesek, ezért keressük most azokat, akik elköteleződnek az InDaHouse mellett, és 2 éven keresztül havi rendszerességgel támogatják a munkánkat.

Hogyan működik?

Ha a rendszeres támogatás opciót választod, akkor az általad megadott összeg minden hónapban levonásra fog kerülni a számládról. Fontos, hogy ha lejár a bankkártyád, akkor a támogatásod automatikusan megszűnik, mert a regisztrált bankkártyához kötődik az ismétlődő fizetés. Ha szeretnéd folytatni a támogatást, akkor új regisztrációra lesz szükséged, mert a kártyaadatok frissítése ebben a rendszerben nem lehetséges.

Milyen időszakra szól a támogatás?

Az alapértelmezett beállítás 24 hónap, de lehetőséged van bármikor lemondani a megbízást. Ehhez be kell jelentkezned a honlap láblécében (középen) található linkre kattintva. Ha a 24 hónap leteltével szeretnéd folytatni a támogatást, akkor újbóli regisztrációra lesz szükséged.

Hogyan tudod módosítani az összeget?

Ahhoz, hogy megváltoztasd az adomány összegét, új regisztrációra van szükséged. Először be kell jelentkezned a honlap fejlécében jobb szélen található ikonra kattintva, és megszüntetned az eddigi megbízást. Ez után tudsz újra regisztrálni az új összeg megadásával.

Hogyan tudod követni a befizetéseidet?

Az eddigi befizetéseidet és a jövőben esedékes tételeket bejelentkezés után tudod megtekinteni. Ehhez kattints a honlap fejlécében jobb szélen található ikonra.

Biztonságos a rendszeres kártyás fizetés?

Online bankkártyás adományozási megoldásunk biztonságos, ezt az OTP Mobil Kft. által fejlesztett SimplePay rendszer garantálja. A havonta ismétlődő bankkártyás adományozási opció kiválasztása esetén, az OTP Mobil Kft. rendszere 30 naponként fogja az adomány értékével megterhelni a számládat. A folyamat titkosított, így a kártyaadataidhoz sem az egyesületünk, sem az OTP Mobil Kft. munkatársai nem férnek hozzá. Ráadásul a támogatásodat bármikor módodban áll visszamondani.