Már nekünk is adhatod az 1%-od!
Már nekünk is
adhatod az 1%-od!

2023/24 – 10. hétvége beszámoló

2023. dec. 5. • Szarka Zsanett • hétvégéink

Beköszöntött a tél Hernádszentandrásra és Perére is, a havas utcákról kánikulai hőségre fűtött kis szobákba húzódva játszottunk. Korais csapatunk csodálatos csoportdinamikája repített minket végig a hétvégén. Épültek a tornyok, több teljeskörű alapos orovosi kivizsgáláson estünk át, és rengeteget énekeltünk a Mikulásnak, akit már nagyon várnak a gyerekek.

Egy igazán különleges karácsonyi fényekben úszó, adventi hangulattal átitatott hétvégén vagyunk túl az iskolaelőkészítőben. A gyerekek éneke, a gyertyák és a csillagszóró mindannyiunkat elvarázsolt. Az Ég a gyertya című dal annyiszor elhangzott, hogy a résztvevő önkéntesek és gyerekek szívében karácsonyig a szeretet biztos nem fog kialudni.

Nagyon jó hangulatú hétvégén vagyunk túl a fügödi kisTanodában is. Csodás havas időnk volt ami megadta a hangulatot az első téli hétvégéhez. A hétvégén tanultunk a fogakról, beszélgettünk a fogmosásról és sokat gyurmáztunk, doobléztunk és memória kártyáztunk. Szuper hétvége volt, szuper csapattal és lelkes gyerekekkel.

A nagyTanodában klubhétvégénk volt, szóval végre úgy tudtunk beszélgetni a gyerekekkel, hogy nem kellett közben arra gondolni, hogy a tanulásból megy el az idő. Kötetlen 3 órákat töltöttünk együtt nagyobb csoportokkal, zenehallgatással, játékkal, csillogó díszekkel és extra sok palacsintával.

Iratkozz fel a hírlevelünkre!