Monitorkalibráció

Segíts összegyűjteni 210 óra társasozást ezzel támogatva a borsodi gyerekek fejlődését, társadalmi felzárkóztatását!

A Monitorkalibráció csapata most 10 óra társasozást vállal amivel 50.000Ft értékű adomány összegyűjtését tűzte ki célul!

A rajtunk keresztül leadott támogatásokat szeretnénk viszonozni az adományozók számára.
Adományozz legalább 2500Ft-ot az InDaHouse Társasmaraton 2020 felületén keresztül és mi elengedünk* egyszeri 2500Ft-ot bármely szolgáltatásunk árából! Így például egy monitor és/vagy kijelző színhelyesre állítását mindössze 2490Ft-ért végzünk el számodra!

A színhelyes monitor nagyon fontos, főleg azok számára akik digitális képekkel dolgoznak nap mint nap! Mi azért vagyunk, hogy segítsünk minden digitális képekkel dolgozó grafikus, fotós, videós, képző-és iparművészeti területen alkotó szakember munkáját. További infóért kövesd fb oldalunkat: http://www.fb.com/monitorkalibracio

Hajrá InDaHouse! Hajrá Társasmaraton!

*Amennyiben adományozóként igényt tartasz az általunk felkínált lehetőségre, adományozás esetén ne felejtsd el feltüntetni a teljes neved annak érdekében, hogy egyértelműen be tudjunk téged azonosítani valamint kérünk, hogy az adomány elküldését követően 24 órán belül vedd fel velünk a kapcsolatot a monitorkalibracio@gmail.com e-mailcímen. A kalibrálást VII. kerületi székhelyünkön végezzük. Budapesten belüli kiszállás esetén többletköltségek merülhetnek fel. Kérjük, hogy kiszállással kapcsolatos és más extra igényedet az adományozást megelőzőleg egyeztesd velünk a megadott e-mailcímen! Az adományozási kapmány határideje 2020.05.09. az általunk kínált kedvezmény 2020.06.09-ig érvényes és legfeljebb az első 20 fő adományozó jogosult a kedvezmény igénybevételére.

Adományozók

2 000 Ft
Anonim támogatás előző hónapban
gyerünk, ne adjátok fel!

 
Monitorkalibráció