Anyagi támogatás

Az InDahouse 150 önkéntese hétről-hétre azon dolgozik, hogy a hozzánk járó, Hernádszentandráson és a környező településeken élő 110 hátrányos helyzetű gyerek személyre szabott fejlesztő foglalkozásokban részesülhessen. Az InDaHouse havi működési költsége másfél millió forint, amit főként adományokból tudunk előteremteni. A gyerekek jövője közös felelősségünk, ehhez kérjük a segítségedet.

Társasmaraton 2020

Győzd le velünk a 210 kilométernyi távolságot a karanténból társasjátékkal! Játssz a borsodi gyerekekért május 9-én és gyűjtsünk össze 210 órányi társasjátékozást!

Megnézem

5 évesek lettünk!

Ez alatt az idő alatt 141 gyereknek tartottunk 8588 fejlesztő foglalkozást, 5 településre jutottunk el, 360 önkéntes utazott Borsodba a gyerekekhez, 19 tábort szerveztünk és felépítettünk 1 házat.

Megnézem

Önzetlen szülinaposok

Ajándék helyett gyűjts nekünk!

Olyan ajándékot szeretnél kérni a barátaidtól, aminek biztosan örülnél?

Születésnapod alkalmából kérj jótékonykodást! Mozgósítsd a barátaidat, kérd meg őket, hogy szülinapi ajándék helyett támogassák az InDaHouse önkénteseinek munkáját, akik minden hétvégén szegénységben élő, borsodi gyerekeknek tartanak fejlesztő foglalkozásokat.

Támogass minket és segíts a gyerekeknek

Cégeknek

A hátrányokkal küzdő gyerekek helyzetének javítása hosszú folyamat. Mi ehhez adjuk az elköteleződésünket, de stabil anyagi háttérre van szükségünk, amit az ad hoc pályázatok nem biztosítanak. Ezért olyan cégeket és magánszemélyeket keresünk, akik nyitottak az akár éveken át tartó támogatásra, együttműködésre.

Többet akarok tudni
Tárgyi adományok

Célunk a gyerekek oktatása, ezt tekintjük a társadalmi problémák megoldásának, ezért a foglalkozásainkhoz szükséges fejlesztő eszközök kivételével adományokat csak meghatározott esetekben fogadunk: tavasszal és ősszel ruhákat, augusztusban tanszereket, decemberben karácsonyi ajándékokat.

Aktuális gyűjtéseink
Gyűjts nekünk

Az éves költségvetésünk 25 millió forint, előteremtéséhez különleges ötletekre és megoldásokra is szükségünk van. Az InDaFundraiser-ek olyan tettre kész, kreatív, elkötelezett önkéntesek, akiknek fontos az InDaHouse ügye és fenntarthatósága, ezért adománygyűjtő kampányokat valósítanak meg.

Csatlakozom