Társasmaraton 2023 // Boardgame Marathon 2023

PLEASE SCROLL DOWN FOR THE ENGLISH VERSION.

TÁRSASMARATON 2023

Az InDaHouse-ba járó több mint 230 borsodi gyerek teljesen más körülmények között él, mint az InDaHouse önkéntesei vagy támogatói, sok mindenben mégis hasonlítunk. Például mindannyian szeretünk társasozni. Ez adta az alapötletet a Társasmaraton kihívásunkhoz, amit idén 6. alkalommal rendezünk meg. Tavaly 85 csapat játszott értünk, és gyűjtött több mint 5 és fél millió forintnyi adományt a gyerekekkel végzett munkánk támogatására, idén pedig azt szeretnénk, ha elérnénk a 100 jelentkező csapatot! Mi, az InDaHouse-os csapat, idén is elindulunk és ismét vállaljuk, hogy 21 órán keresztül megállás nélkül fogunk játszani!

A jelentkező csapatoktól azt kérjük, hogy tűzzenek ki egy tetszőleges célösszeget a gyűjtésükhöz, amelyhez az alábbiak nyújthatnak támpontot:

 • 15 000 Ft egy gyerek nyári táboroztatása
 • 25 000 Ft önkéntesképzés kéthavi költsége
 • 50 000 Ft játékok, eszközök kora gyermekkori programunkhoz
 • 65 000 Ft Egészség programunk egyhavi költsége
 • 110 000 Ft önkéntesek szállítása egy hétvégén
 • 315 000 Ft egy nyári tábor megtartásának költsége
 • 500 000 Ft a két házunk működési költsége egy hónapra

Arra kérünk, hogy jelentkezz az "Én is szeretnék gyűjteni" gomb megnyomásával. Regisztráció után meg tudod adni a csapatod adatait (“Kampányod címe”), az összeget, amit össze szeretnétek gyűjteni (“Célösszeg”), a leírást, hogy miért fontos neked ez az ügy (“Kampányod rövid leírása” - egy mondat - és “Kampányod teljes szövege”) és azt, hogy hány óra társasozást vállaltok (“Vállalásod”).

A jelentkezés jóváhagyásáról és a kampányoldalad létrehozásáról e-mailben értesítünk. Ezután nincs más dolgod, mint április 22-én társasozni néhány órát a csapatoddal és eljuttatni a gyűjtésed hírét az ismerőseidhez (ezt megteheted Facebook-posztban, személyes üzenetben vagy bármilyen más módon). Így kérheted meg őket, hogy adakozzanak az InDaHouse számára, lehetővé téve ezzel több mint 230 borsodi gyerek fejlesztését. Természetesen egész áprilisban játszhattok értünk.

Nem szeretsz társasozni, de szívesen segítenél? Válassz az alábbi kampányok közül, és támogasd azt, amelyik a legjobban tetszik! 

BOARDGAME MARATHON 2023

The more than 230 socially disadvantaged children from Borsod educated by InDaHouse live in completely different circumstances than the volunteers or supporters of InDaHouse. However, we still have common sources of joy. For example, we all like boardgames. This finding gave us the idea for Boardgame Marathon which will be organised for the 6th times. 

We ask teams to set a target amount for their fundraising, based on the following:

 • HUF 15,000 - the cost of a day camp per child
 • HUF 25,000 – the cost of the training of our volunteers for two months
 • HUF 50,000 – the cost of games and educational tools for our Early Childhood Programme
 • HUF 65,000 – the monthly cost of our Health Programme
 • HUF 110,000 – the cost of transporting our volunteers 
 • HUF 315,000 - the total cost of a summer camp
 • HUF 500,000 – the total operating cost of the two house of InDaHouse

Please register by pressing the "I'd like to fundraise" button. After registration, you can provide your team's information, the target amount of your campaign, and a description on why this campaign is important to you. We'll inform you by e-mail about the approval of the application and the creation of your campaign page.

After that, all you have to do is complete a boardgame session with your team anywhere on 22 April or in the weeks leading up to this date and spread the news of your fundraising to your friends and acquaintances (via Facebook, personal message, etc.).

I'd like to fundraise

Campaigns

Ratmayer Társasjáték Klub Szombathely
Ratmayer Társasjáték Klub Szombathely

Mindig öröm, ha egy nemes ügyért közösen tudunk kiállni, főleg, ha ezt játékkal tehetjük!

Donate
Szellmann Szofi

Board game marathon and fund raising for InDaHouse

Donate
Board Game Cafe Budapest
Board Game Cafe Budapest

Ismét jó ügyért játszunk!

Donate
SzemünkFényeBölcsőde
SzemünkFényeBölcsőde

Bölcsisként tudjuk, hogy az alapok nagyon fontosak. Támogassuk együtt az IDH-t, hogy sokáig segíthessenek a borsodi gyerekeknek.

Donate
SF-BP
SF-BP

Az internet segítségét hívva, idén is szeretnénk segíteni azzal, hogy 2 gyerek nyári táboroztatására szánt összeget összegyűjtünk.

Donate
TÁRSASMÁNIA BY MÁKOK
TÁRSASMÁNIA BY MÁKOK

Játsszunk, hogy a rászorulók is játszhassanak!

Donate
Greenseach X InDaHouse
Greenseach X InDaHouse

Társasozzunk együtt a borsodi gyerekekért! - hiszünk a megújulásban, a fejlődésben és a gyerekekben

Donate
 Otti & Barry Together
Otti & Barry Together

Egyedül nem megy! Csak együtt segíthetünk a hátrányos helyzetű borsodi gyerekeknek és az IDH-nak! Kérlek támogass minket a gyűjtésben.

Donate

Donors

HUF 15,000
Anonim támogatás 17 days ago
 

HUF 3,000
Magyar Fruzsina 25 days ago
 

HUF 18,000

collected donation

Thank you for your support!
The monthly operating cost of InDaHouse is five million forints. From this amount we provide weekly personalised development sessions for 230 children living in Borsod county.