Már nekünk is adhatod az 1%-od!
Már nekünk is
adhatod az 1%-od!

2023/24 – 17. hétvége beszámoló

2024. febr. 13. • Szarka Zsanett • hétvégéink

A kora gyermekkori programban kicsit szomorkodtunk, mert sok gyerek volt beteg. Az időjáràs sem volt túl kegyes hozzánk. De lelkesedésünk töretlen maradt, kellemes hétvégét töltöttünk együtt a gyerekekkel. Szinte mindenhol kirakóztunk, körjátékot játszottunk. Volt egy lelkes hospitálónk is, nagyon jó kis csapat jött össze.

Kellemes, gondtalan hétvégét töltöttünk a gyerekekkel a fügödi kisTanodában. A szuper önkéntescsapat minden próbát kiállt: megtalált el nem veszett fügödi kulcsot, elvesztett de megtalált egy szeniort, és pótolta a pótolhatatlan párizsit is. Bár az elmúlt hetekhez képest megnövekedett a betegek száma, a tanulások örömteli hangulatban kezdődtek sok-sok boldog lazacnak köszönhetően. A hétvége egyik slágere a Jenga volt: a kisTanodások meglepő ügyességgel építettek a tornyokat, többekkel már a játék határait feszegettük. És nagy sikere volt a festésnek is: megismertünk egy született művészt és elkészült a közeledő tavasz első szerelmes festménye is.

Nyugodt, vidám angolos hétvégénk volt a nagyTanodában. Használati tárgyakkal ismerkedtünk, a nagyobbak már különböző érzelmek neveit is tudják, míg mások a saját napirendjüket állították össze, mindezt angolul. Voltak, akik egy lakatlan szigeti kalandban vettek részt kirakóval, ötleteléssel, érveléssel, fantáziadúsan, miközben az írást is gyakorolták. A kiegyensúlyozott és könnyed szavak jellemzik a hétvégét.

Iratkozz fel a hírlevelünkre!