Kiállítás

2024-ben 10 éves az InDaHouse. Az ünnepi programsorozat részeként megrendezett kiállítás célja, hogy egy nem mindennapi szűrőn keresztül mutassa be az InDaHouse 10 éves történetét. A 10 tablót végignézve igazi időutazáson vehetünk részt. A különleges sajtószemle kronologikusan megjelenít, felelevenít egy-egy kiemelkedő eseményt, délutánt, meghatározó momentumokat.

A nyilvánosság fontos szerepet játszik minden civil szervezet életében, hiszen így juthat el szélesebb közönséghez a munkánk, célunk és üzeneteink.

Egy kép többet mond ezer szónál –, ezért a kiállításon olyan online megjelenéseket mutatunk be, ahol fotós is érkezett az újságíróval.

Újra felvettük a kapcsolatot a szerzőkkel és kértük, hogy válasszák ki a kedvenc képüket és reflektáljanak a korábbi írásaikra. A történetek visszarepítenek minket az adott évhez, és így átfogó képet kaphatunk az elmúlt 10 évből.

Helyszín: Budapest, Puskin Restro (Semmelweis u. 2, 1052)
Megnyitó időpontja: 2024. március 11. 17:30

Program:
17:30–18:00 warm up

18:00–18:20 megnyitó
A kiállítást megnyitja Mezei Ádám, az InDaHouse munkatársa

18:30–19:15 kerekasztal-beszélgetés
Résztvevők:
Benkő Fruzsina, az InDaHouse alapítója
Bárdi Bálint, videós újságíró, az InDaHouse önkéntese
Kurucz Adrienn, a WMN.hu főszerkesztője
Moderál:
Kovács Márta, a 24.hu munkatársa, az InDaHouse önkéntese

Újságírók és fotósok:
Aradi Hanga, Bánáti Anna, Bárdi Bálint, Bodnár Zsófia, Chripkó Lili, Danó Anna, Fazekas István, Kránicz Dorottya, Kurucz Adrienn, Laza Bálint, Magócsi Márton, Melegh Noémi, Muhari Judit, Páczai Tamás, Pavel Bogolepov, Streit Nóra, Szurovecz Illés

Hívókép: Chripkó Lili

A kiállítás három hétig lesz látogatható.

Facebook esemény: https://fb.me/e/3bfkyGOyA

A megnyitóról a wmn.hu újságírója, Dián Dóra írt.