Livi és Zsolt

Legyél rendszeres támogatónk!

2017-ben ismertük meg az InDaHouse-t. Azonnal megfogott mindekettőnket Fruzsi története és tudtuk, hogy ha ezt az egyesületet segítjük, akkor az időnk, energiánk és pénzünk is jó helyre megy majd. Számunkra nagyon fontos, hogy minden gyereknek lehetősége legyen álmainak elérésére, ez indított el minket az úton. Livi mint feladatlapos önkéntes és korábbi kordinátor, Zsolt pedig mint programozó és néha építkezési segédmunkás szerepében veszünk részt az InDaHouse életében.


Szerintünk nagyon fontos lenne, hogy a rendszeres támogatás segítségével az Egyesületnek legyen egy stabil háttere és mindenki arra tudjon figyelni, ami a legfontosabb: a gyerekek.


Azért választottuk, hogy együtt kampányolunk, mivel így színesebb történeteket tudunk megosztani. Azt vállaljuk, hogy a következő 1 hónapban heti kétszer, felváltva, megosztunk 1-1 InDaHouse-szal kapcsolatos történetet és azokkal buzdítunk mindenkit a támogatásra. Kérjük, ha megtehetitek, támogassátok a kampányunkat, hogy így is tudjunk segíteni és a jövőben még több boldog történetet meg tudjunk osztani.Adományozók

5 000 Ft
Kaputa Ágnes 21 nappal ezelőtt
 

15 000 Ft
Mindset For You 1 hónappal ezelőtt
 

20 000 Ft
Anonim támogatás 2 hónappal ezelőtt
 

25 000 Ft
Ariadna Szeplaki & Damian Berghof 2 hónappal ezelőtt
Keep Up The Good Work! 

3 000 Ft
rendszeres
Anonim támogatás 2 hónappal ezelőtt
 

5 000 Ft
Balogh Andrea 3 hónappal ezelőtt
 

Livi és Zsolt
Livi és Zsolt