Livi és Zsolt

Legyél rendszeres támogatónk!

2017-ben ismertük meg az InDaHouse-t. Azonnal megfogott mindekettőnket Fruzsi története és tudtuk, hogy ha ezt az egyesületet segítjük, akkor az időnk, energiánk és pénzünk is jó helyre megy majd. Számunkra nagyon fontos, hogy minden gyereknek lehetősége legyen álmainak elérésére, ez indított el minket az úton. Livi mint feladatlapos önkéntes és korábbi kordinátor, Zsolt pedig mint programozó és néha építkezési segédmunkás szerepében veszünk részt az InDaHouse életében.


Szerintünk nagyon fontos lenne, hogy a rendszeres támogatás segítségével az Egyesületnek legyen egy stabil háttere és mindenki arra tudjon figyelni, ami a legfontosabb: a gyerekek.


Azért választottuk, hogy együtt kampányolunk, mivel így színesebb történeteket tudunk megosztani. Azt vállaljuk, hogy a következő 1 hónapban heti kétszer, felváltva, megosztunk 1-1 InDaHouse-szal kapcsolatos történetet és azokkal buzdítunk mindenkit a támogatásra. Kérjük, ha megtehetitek, támogassátok a kampányunkat, hogy így is tudjunk segíteni és a jövőben még több boldog történetet meg tudjunk osztani.Donors

HUF 5,000
Kaputa Ágnes a year ago
 

HUF 15,000
Mindset For You 2 years ago
 

HUF 20,000
Anonim támogatás 2 years ago
 

HUF 25,000
Ariadna Szeplaki & Damian Berghof 2 years ago
Keep Up The Good Work! 

HUF 3,000
regular
Anonim támogatás 2 years ago
 

HUF 5,000
Balogh Andrea 2 years ago
 

Livi és Zsolt
Livi és Zsolt