Hiszünk benne

Te hiszel bennünk?

Mi az InDaHouse-ban abban hiszünk, hogy van megoldás a szegénységben élő gyerekek leszakadására. Nem várunk arra, hogy valaki más megoldja, hanem mi, hétköznapi, civil emberek teszünk érte. Önkéntesként vállalunk felelősséget több mint 200 borsodi gyerek fejlődéséért azáltal, hogy a szabadidőnkben nekik készítünk feladatlapokat, vagy velük játszunk, tanulunk.

A munkánknak biztos háttérre van szüksége, ami garantálja, hogy hosszú évekig működni tudjunk és a ránk bízott gyerekeket elkísérjük a tanulmányaik befejezéséig. Ennek a biztonságnak a kulcsát azok a magánszemélyek jelentik, akik úgy döntenek, havi rendszerességű adománnyal teszik lehetővé, hogy működjünk. 

Ha te is hiszel abban, hogy megoldás kell a leszakadó térségekbe születő gyerekek helyzetére, segítsd a stabil működésünket egy olyan összegű, havi adománnyal, ami nem jelent számodra gondot, de a rendszerességével nagyon sokat segít nekünk, mert tudjuk, hogy számíthatunk rá hónapról hónapra!

Donors

HUF 12,000
Anonim támogatás a day ago
Én is hiszek benne 

HUF 5,000
Anonim támogatás 7 days ago
 

HUF 60,000
Anonim támogatás 17 days ago
a szokásos 5% meg ez meg az :) 

HUF 2,500
regular
B. Éva 23 days ago
 

HUF 79,500

collected donation

Thank you for your support!
The monthly operating cost of InDaHouse is three and a half million forints. From this amount we provide weekly personalised development sessions for 150 children living in Borsod county.