Lasánszki Lilla

Szülinapi jótékonykodás, hiszen bulizni most úgysem ajánlott. Az egyik legjobb barátnőm által sikerült megismernem az InDaHouse csapat csodás munkáját. Csaba Viktória (Vegyikém) , aki komoly hivatását adta fel, hogy egy nemesebb célért küzdjön, mindent megtesz azért, hogy hátrányos helyzetű gyermekek tanításában, nevelésében részt vegyen. Az egész csapat az önzetlen és jótékony társadalmi szerepvállalás legjobb példája, jó lenne ha az emberiség nagy része így gondolkodna, mint ők.
Minden gyereknek lehetőségekhez kell jutni, előítéletek és elvárások nélkül. Én, mint édesanya, még inkább átérzem ennek az ügynek a fontosságát. Az InDaHouse csapata nem ítélkezik, nem válogat, minden gyermekre ugyanúgy tekint, és ugyanannyi energiát fordítanak mindegyikük oktatására.
Külön szeretem bennük, hogy nagyon ötletes kampányokat választanak a pénzgyűjtésre, színesítve ezzel a témát és az emberek adakozási vágyát, valamint az is nagyon élvezi, aki ezeknek a gyűjtéseknek a részese.
Kedves barátaim, ismerőseim, ha idén épp meg szerettetek volna lepni szülinapom alkalmából, akkor kérlek ezt most ajánljátok fel az InDaHouse-nak! Garantálom, hogy jó helyre kerül az összeg! Ha pedig nem gondoltatok rám, akkor csak szimplán támogassátok ezeket a gyerekeket, és az ő segítőiket!!!
Köszönöm!!!

 

Adományozók

5 000 Ft
David Popovics előző hónapban
Boldog születésnapot, így utólag :)

5 000 Ft
Mr. és Mrs. May 2020
Isten éltessen, Lenke!😊

2 000 Ft
Betti May 2020
Boldogat! :*

2 500 Ft
Anonim támogatás May 2020
"Te úgy adj alamizsnát, hogy ne tudja a bal kezed, mit tesz a jobb. Így alamizsnád titokban marad, és Atyád, aki a rejtekben is lát, megjutalmaz."

5 000 Ft
Attila May 2020
Happy Birthday Csepplány :D

2 500 Ft
Vegyi May 2020
Lasi! ❤

 
Lasánszki Lilla