Már nekünk is adhatod az 1%-od!
Már nekünk is
adhatod az 1%-od!

2023 – KisTanoda 5., zene, mese tábor

2023. aug. 23. • Szarka Zsanett • táboraink

Tudjátok, hogy miért szeretjük annyira a mesét és a zenét? Valószínűleg azért, mert olyan könnyedséggel repítenek el minket egy másik világba és hangulatba, mint semmi más. Fogadjátok sok szeretettel az InDaHouse zene és mese táboráról szóló beszámolónkat!

A tábor hangulatát egy wellness és spa élménnyel alapoztuk meg, hogy az egész hét békében és nyugalomban teljen. Ha ezt nem is sikerült elérnünk, a gyerekek szeretetét azonnal megnyertük az illatos arcmaszkokkal, amilyeneket "azokban a filmekben" is mindig magukra tesznek azok a "menő emberek".

Zene-mese táborhoz híven a hangszereknek és a mesés történeteknek nagy szerepe volt az egész hét során. Az önkéntescsapatból nagyon hamar egy szuper zenekar kerekedett, így a gyerekekkel együtt kórusban énekeltük a kedvenc dalainkat és kerestünk új, közös kedvenceket. Persze egy jó koncert hangszerek nélkül nem az igazi. Bemutattuk a hegedűt, a gitárt, de a metalofon, furulya, a mindenféle csörgő hangszer és dob is hozzáadott a közös hangzáshoz. A mese részt egy egész meseerdővel elevenítettük meg, mely helyszíneit végigjárva három mesével ismertettük meg a csapatot.

Viszont a gyerekek a legjobban mégiscsak azt várták, hogy végre a tanodában alhassanak. Ezt a különleges estét a tábor utolsó napja előtt ejtettük meg, így egész héten izgatottan készültek a nagy eseményre. Nagyon megható volt, hogy ezalatt a négy nap alatt annyira sikerült megnyernünk a bizalmukat, hogy mindenki a lehető legnagyobb természetességgel foglalta el az ágyát és maradt a csapatunkkal egészen másnap délutánig.  A búcsú ennek megfelelően nem volt könnyű, a gyerekek felénk intézett kérdései közt a "de mikor találkozunk legközelebb" hangzott el leggyakrabban, mi pedig próbáltunk erre könnyeden válaszolni, mintha nem ez járna mindannyiunk fejében.

Iratkozz fel a hírlevelünkre!