Már nekünk is adhatod az 1%-od!
Már nekünk is
adhatod az 1%-od!

2023 – KisTanoda 4., sport tábor

2023. júl. 26. • Szarka Zsanett • táboraink

A kistanodások utolsó sporttábora is hatalmas sikernek örvendett a résztvevő gyerekcsapat és az önkéntesek körében is. Az 5 nap alatt a gyerekek számos sportban kipróbálhatták magukat.

Voltak, akik a dobozok mögül leskelődve zajló számháborút élvezték a legjobban, másokat a méta játéka ragadott magával. A hét során folyamatosan zajlottak a pingpong és a tollas meccsek egyre több labdaadogatással, de persze a focilabda se pihent sokat a tábor során. Szintén nagy sikernek örvendett a hatalmas vízicsata, ahol a gyerekek és önkéntesek egyaránt bőrig áztak a vízipisztolyok és vízibombák kereszttüzében. A gyerekek nagy izgalommal várták azokat a programokat is, ahol elhagytuk Hernádszentandrást, hogy felfedezzük kicsit a környéket.

Csütörtökön a miskolci Horváth tetőn található játszótéren töltöttük a napot, ahol a gyerekek fáradhatatlanul hintáztak, csúszdáztak és másztak, meg persze pörögtek a forgós játékokon. A csapat utolsó teljes napján kirándulni indult a Megyer-hegyi tengerszemhez, amit a gyerekek érdeklődve jártak körbe, a közelben található kilátóba pedig végül az is felmerészkedett, aki kezdetben a negyedik lépcsőfokról visszafordult. A hosszú túrán a gyerekek megismerkedtek még a túrajelzésekkel, különböző erdei állatokkal és növényekkel. A legnagyobb népszerűségnek a bogyók, mohák és gombák örvendtek, utóbbiakból az esti esőnek köszönhetően rengeteg fajtát találtak a kis felfedezők.

Az eseménydús napot egy közös ottalvós buli koronázta meg, hiszen a gyerekek az Indhouse Központban tölthették az éjszakát.

Iratkozz fel a hírlevelünkre!