Már nekünk is adhatod az 1%-od!
Már nekünk is
adhatod az 1%-od!

2023 – KisTanoda 2. sport tábor

2023. júl. 14. • Szarka Zsanett • táboraink

Az idei első sport tábor teljes mértékben a mozgásról szólt, és nem csak a gyerekeknek. Az első nap megtapasztalták az önkéntesek, hogy hogyan tud 10 gyerek 20 irányba szaladni.

A tábor alatt gyönyörűen látszott, hogy mennyit számít az együtt töltött idő, mert óráról-órára, napról-napra vált egy összeszokott csapattá a gyerekek és önkéntesek társasága, így fantasztikus programokon vagyunk túl. Foci, ping-pong, sorverseny, "gyúrás", játszóház, saját építésű kalandpálya, barlangi kirándulás, vizicsata és óriás játszótér - még felsorolni is hosszú a sok sportos programot, amik között linzer sütéssel, gyöngyfűzéssel, rajzolással teremtettük meg a pihenés lehetőségét is.

A tábor egyik csúcspontja a tanodában alvás volt, amikor a napközis tábor ellenére a gyerekek egy éjszakát tölthettek nálunk. A tábor után minden résztvevő tudja már, hogy melyik zeneszám a nyár slágere, és egyben a táborunk himnusza is, amit meghallva biztos vagyok benne, hogy mindig ez a tábor fog eszébe jutni minden önkéntesnek és gyereknek. És hogy mit jelent ez a tábor a gyerekeknek? Azt a legjobban a táborunk egyik legelevenebb srácának esete mutatta be, amikor a család kérésére az egyik nap hamarabb kellett hazavinni, akkor közeledvén a házukhoz elsírta magát, hogy ő vissza szeretne jönni. Szerencsére a szülők partnerek voltak és gyors szervezéssel megoldás születte arra, hogy visszatérhessen, és még fél napot a többiekkel tölthessen mindenki legnagyobb örömére. Nagyon köszönjük minden résztvevőnek, hogy 5 csillagos programokkal és élményekkel zártuk az 5 napos táborunkat!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!