Az 5. hétvége online és offline

15 Oct 2020 • Hétvégéink

A  koronavírus miatt meghozott új hétvégi működési szabályaink miatt ezen a hétvégén 2-2 önkéntes utazott a Tanodai foglalkozásokra, a Koragyermekkori fejlesztésre és 2-en a Indahouse 2.0-ra, a fügödi programunkra.
Voltak hospitálóink is október első hétvégéjén, viszont csak online, de így is sikeresen tudtunk új önkénteseket avatni vasárnap estére. A gyerekek ügyesen veszik a távtanulás nehézségeit, van akit azonban még feszélyez a világhálón keresztül segítő önkéntes és hospitáló fizikai távolsága.
Azonban amire vállalkoztunk, azt mindenképpen visszük tovább és nem engedjük el a gyerekek kezét.
A Tanodában 40 foglalkozást tartottunk, 2-en a helyszínen illetve 9 önkéntes és 3 hospitáló online közreműködésével.
A Koragyermekkori programban 2-en látogatták meg  a gyerekeket, betartva az A/B hét ütemtervét, a résztvevő családok felét látogatták meg, csak két hiányzó volt.
Fügödön is sikeresen zárult a tanév 5. hétvégéje, ahol 28 foglalkozást tartott a 2 helyszínen tartózkodó és a 6 online jelenlévő önkéntes, itt is volt három online hospitálónk.
Összességében sikeres hétvégét zártunk, bár szinte mindenkitől elhangzott, hogy nagyon várjuk már a járványhelyzet a végét, hiszen a hétvége akkor a legfantasztikusabb, ha személyesen találkozunk és tanulunk, játszunk együtt a programban részt vevő gyerekekkel.