Már nekünk is adhatod az 1%-od!
Már nekünk is
adhatod az 1%-od!

2023 – Nagycsoportos leszek! 2.

2023. aug. 30. • Szarka Zsanett • táboraink

Idén is hatalmas várakozás övezte az első kisbuszos utazást és a "táborosokkal" való találkozást.

A most InDaHouse-ba lépő fügödi ötévesek az első tábori napjukon megszeppenten majszolták az eléjük rakott párizsis szendvicset és érdeklődve fürkésztek minket. A legynagyobb sikere a körjátékoknak és kézműves foglalkozásoknak volt: készítettünk sóliszt medált, tésztanyakláncot, papírcsigát és megmintáztuk saját magunkat is.

Minden nappal többet meséltek a gyerekek magukról, több helyre merészkedtek el. A tanodás tesókkal rendelkezők keresték testvéreik poharát, hogy ők majd abból isznak vagy mosnak fogat. Nagy sikere volt a diafilmezésnek, az interaktív bábjátéknak, amit külön erre az az alkalomra írtunk, de kirobbanó örömmel fogadták a dinnyefalatkákat és a saját készítésű kókuszgolyót is.

Utolsó napunkon a "szivárványos varázsvitolával" (kooperációs ernyő) keltettünk szellőt és védtük magunkat a hőségtől. Derekasan helytállunk és a negyedik, utolsó napunkra elfáradtunk a hőségben. Zárásként minden kisgyerek megkapta az első tábori élményéről szóló oklevelét, amit büszkén vitt magával. Alszunk 26-ot és újra  találkozunk.

 

Iratkozz fel a hírlevelünkre!