Már nekünk is adhatod az 1%-od!
Már nekünk is
adhatod az 1%-od!

2023 – Nagycsoportos leszek! 1.

2023. aug. 23. • Szarka Zsanett • táboraink

A leendő iskolaelőkészítős csapat egyik fele már szerda este nagyon várta, hogy másnap életükben először utazhassanak az InDaHouse-os kisbusszal a fügödi házba táborozni. A gyerekek három sávban érkeztek hozzánk.

Az első nap az ismerkedésről szólt, megtudtuk, hogy ki honnan jött, miket szeret csinálni. A kreatív sarokban dekoratív kézlenyomatok készültek, volt, aki csillámos matricákkal, valaki pedig színes pomponokkal díszítette.

Második nap megtudhattuk, hogy kinek melyik a kedvenc állata, voltunk kislibák, báránykák és menekülhettünk a róka és a farkas elől. Sőt, még a cápa is megkergetett minket. A növényekkel gyönyörű kézműves virágok készítése közben ismerkedtünk meg. A zene és ének végigkísérte az együtt töltött napokat, a kézműves állomásokon igazi fonó-hangulat alakult ki.

Harmadik nap a mesék birodalmába látogattunk, de ehhez teljesítenünk kellett néhány próbát és legyőznünk egy-két akadályt. Elsőként Gergely gazdának kellett vámot fizetnünk, hogy kinyissa meseország kapuját. Ez néha 3 tapsba, máskor 30 guggolásba került. Ezután egy krokodilok őrizte mocsármezőn kellett átkelnünk, ehhez segítségül hívtuk a hétmérföldes csizmánkat. A tündérmoziban Bogyó és Babóca egyik kalandját ismerhettük meg, végül pedig szerencsehozó talizmánokat, láncokat, karkötőket készítettünk színes tésztákból.

Az utolsó napot a gasztronómiának szenteltük. Megtudtuk, hogy kinek mi a kedvenc étele és egy színházi előadás keretein belül megismerkedtünk a kőleves receptjével. Később, miután megtaláltuk az elrejtett alapanyagokat, kókuszgolyót késztettünk.

Mindemellett még egy kis szabad játékra is volt idő, ahol csúszdáztunk és Lego városokat építettünk. Hogy ehhez elegendő energiánk legyen, minden nap egy jó nagy adag gyümölccsel pótoltuk, volt dinnye, körte, szilva, alma és barack is.

Mindannyian nagyon jól éreztük magunkat és alig várjuk, hogy szeptemberben újra találkozzunk.

Iratkozz fel a hírlevelünkre!