Már nekünk is adhatod az 1%-od!
Már nekünk is
adhatod az 1%-od!

2023 – KisTanodás leszek! tábor, Hernádszentandrás

2023. aug. 11. • Szarka Zsanett • táboraink

Fantasztikus néhány napot töltöttünk azokkal a gyerekekkel, akik a következő tanévben az InDaHouse-ban végre-végre KisTanodások lesznek! 

A gyerekek a tábor ideje alatt jó alaposan megismerték a ház minden zeg-zugát, a "pincétől a padlásig". Nagyon igyekeztünk, hogy a tábori keretmese is megjelenjen valahogy a napokban, merthogy volt egy tábori állatunk, Győzike, az őzike, akinek a kalandozásairól meséltünk és próbáltuk őt segíteni a akadályok legyőzésében.

Ennek megfelelően volt vizes akadályverseny, szimbólum-háború, de készítettünk csodaszép ékszereket gyöngyből és sóliszt-gyurmából, relaxációként pedig a gyerekek mesét hallgattak és volt kényeztető arckezelés is a lányoknak. 

Az utolsó napon az összes gyereket elvittük egy nagy közös fagyizásra Encsre, és mivel a rosszidő közbeszólt, fagyizás után a játszótér helyett "hazafelé" vettük az irányt az önkéntes-házba. És itt történt valami: a kisbusznak meg kellett állnia egy kis rosszullét miatt az út szélén, és mikor kinyitottuk a kisbusz ajtaját, észrevettünk egy sudár, barna őzikét a mező közepén, aki ránk bámult... nem mozdult, állt  türelmesen, megvárta, míg mind jó alaposan szemrevételezzük, csodálkozunk, örülünk, majd nyugodt tempóban arréb ugrált. Mondanom sem kell, hogy a rosszullét itt elmúlt, és azt hiszem bennünk, önkéntesekben ez volt az a pillanat, amikor azt éreztük: ezért a látványért megérte! ✨

A búcsú nem volt könnyes és szentimentális, teljes természetességgel mondtuk ki egymásnak: szeptemberben találkozunk! Mert így is lesz...

Iratkozz fel a hírlevelünkre!