Már nekünk is adhatod az 1%-od!
Már nekünk is
adhatod az 1%-od!

2022/23 – 28. hétvége beszámoló

2023. ápr. 17. • Szarka Zsanett • hétvégéink

Csodálatos és békés hétvégét zártunk a hernádszentandrási kisTanodában. Teljes összhangban működött a csapat és a gyerekek is a legjobb formájukat hozták, így egy végtelenül harmonikus két nappal gazdagodunk. A tavaszi idő beköszöntével ráadásul előkerülhetett a ping-pong asztal, a frizbi, sőt még egy kis fára mászás is belefért a programba. 

Valami tavaszi varázslat volt a levegőben a nagyTanodában is... Mindenki együttműködő és jókedvű volt. Sajnos sok hiányzó volt a hétvége során. Voltunk Dubajban, és két alkalommal is a dínók ősi titkait tártuk fel. Ez az igazi promóhétvége azoknak, akik gondolkoznak a nagytanodás bevetésen!

A fügödi kisTanodában szombaton a változékony időjárás miatt egyszer, vasárnap pedig a napsütésben több csapattal is a játékos együttműködést gyakoroltuk a kooperációs ernyővel az udvaron. Rájöttünk, hogy ez nem is olyan könnyű, de ha együtt sikerül a közös cél, megtöbbszöröződik az öröm. A gyerekek és az önkéntesek most is csodásak voltak, a fügödi tanoda munkájába újonnan becsatlakozók is nagyon gyorsan megtalálták a közös hangot a gyerekekkel. Volt játék, nevetés, komoly munka a feladatlapokkal, szóval most is szuper hétvégénk volt.

Az iskolaelőkészítőbe is megérkezett a tavasz, rengeteg színes bárányka készült, amit a gyerekek boldogan vittek haza az anyukájuknak és a testvéreiknek. Segítettünk hazatalálni az állatkertből megszökött és összekeveredett állatoknak. Aztán akadálypályán is bizonyították bátorságukat a nagycsoportosok.

Business as usual. A gyerekek cukik, és érdeklődők, a korais csapat pedig lelkes és vidám. A szombati napon egy kivételével az összes foglalkozást megtartottuk, páran repetáztak is, az unokatesók sávjában. A hétvége sztárja egyértelműen az orvosi táska volt, a két nap alatt többszöri alapos kivizsgáláson estünk át. A tüdő és szívritmus hallgatás sztetoszkóppal,a szemvizsgálat, a lázmérés, az injekció és a kanalas gyógyszer sem maradt el senkinél. Reméljük a kezelések hatása kitart a következő alkalomig.

 

 

 

 

Iratkozz fel a hírlevelünkre!