Már nekünk is adhatod az 1%-od!
Már nekünk is
adhatod az 1%-od!

2022/23 – 22. hétvége beszámoló

2023. febr. 27. • Szarka Zsanett • hétvégéink

Még a hétvége előtt, péntek délután felkerekedtünk a gyerekekkel akik lézerharcos élményre váltották be a mannáikat, és meg se álltunk a régi miskolci gyárak pincéjében berendezett lézercsata térig. Nehéz lenne eldönteni hogy a gyerekek vagy az önkéntesek élvezték-e jobban a bő két óra folyamatos rohangálást, bujkálást és taktikázást. Úgy sejtjük gyorsan híre megy a gyerekek között hogy mennyire jó szórakozás, és a következő mannavásár után még többen próbálják ki ezt az izgalmas sportot.

A nagyTanodában a hétvégén két gondolattérkép is készült a divatról és a stílusról, de forgattunk filmjelenetet, és terveztünk roadtippet is. A szombati zárókör beszámolói után többen is (újra) a nagyTanodába vágynak! Sajnos sok gyerek beteg, és a középiskolás srácoknak is más dolga akadt.

Vidáman telt az idei tanév utolsó téli hétvégéje az iskolaelőkészítőben. A gyerekek már rutinosan vágtak bele a munkafüzeti feladatokba, melyeket játékos programok szakítottak meg: táncoltunk közösen és pillangókként szálltunk rá különböző színű virágokra. A borongós idő és sok hiányzó ellenére az egész hétvége vidáman és mosolygósan telt, a gyerekek pedig hétről-hétre egyre ügyesebbek.

Teljes létszámmal, nagy lelkesedéssel vágtunk neki ennek a hétvégének a korais csapattal is. A hideg szél elől a jól fűtött szobákba húzódva játszottunk, és bár a megfázások miatt nem mindenhova tudtuk eljutni, kárpótlásként több helyen a kistanodás nagytesók is csatlakoztak hozzánk. Óriás duplotorony építések és maratoni puzzlezések is belefértek a sok nevetés mellé. Önkéntes bónuszként pedig még elcsíptünk egy világszép perei naplementét is.

Iratkozz fel a hírlevelünkre!