Már nekünk is adhatod az 1%-od!
Már nekünk is
adhatod az 1%-od!

2021/22 – 26. hétvége beszámoló

2022. ápr. 12. • Szarka Zsanett • hétvégéink

A mostani hétvégén is nagyszerű önkéntesek foglalkoztak nagyszerű gyerekekkel. 

A hernádszeptandrási tanoda legnagyobb kedvence a csoportos játék volt, mind a gyerekek, mind az önkéntesek nagyon élvezték. Minden csapatnál rácsodálkoztunk, hogy mennyire jól megy a komoly koncentrációt igénylő ráhangolódó játék, az oldottabb hangulatról pedig a kooperációs ernyővel végzett feladatok gondoskodtak.

A fügödi tanodában szinte minden elsős eljött a foglalkozásokra. Itt sajnos kevesebb önkéntes volt a szükségesnél, de a profi és rátermett hospitálóknak köszönhetően, szinte mindenkinek sikerült biztosítani az egy-egyes foglalkozást. Megható volt tapasztalni, hogy a másfél éve még megszeppent és színeket is keverő ötéveseink közül vannak olyanok, akik már szavakat és mondatokat is tudnak olvasni!

A szombati borult, hideg, esős idő sajnos nem kedvezett korainak, az első sávban és az ebéd utáni sávban is sok gyerek aludt, a gyerekek elég fáradtnak tűntek. Mi is bőrig áztunk többször, de a szuper csapatnak nem vette kedvét, nagyon jókat játszottunk azokkal a gyerekekkel, akikhez bejutottunk. 

Vasárnapra kisütött a nap, ezzel együtt a gyerekek és a mi hangulatunk is kivirult. Alig volt család, ahová nem jutottunk be, igazán sikeres hétvégét zártunk egy új szuper koraissal bővül a csapat.

Iratkozz fel a hírlevelünkre!