Már nekünk is adhatod az 1%-od!
Már nekünk is
adhatod az 1%-od!

2021/22 – 23. hétvége beszámoló

2022. ápr. 12. • Szarka Zsanett • hétvégéink

Hernádszentandráson mind az élő mind az online tanoda rendben lezajlott egészen kevés hiányzással. Külön örömet okozott, hogy szombaton a középiskolás fiúk vezetésével palacsintát sütöttek a szentandrási gyerekeknek, sőt a maradékkal az önkénteseket is megkínálták.

A fügödi ház is megtelt élettel a hétvégére. Szerencsére itt sem volt sok hiányzó. Mind a tanodai, mind pedig az iskolaelkészítős foglalkozások is jó hangulatban, eseménydúsan teltek. A szép időre való tekintettel sokat lehetett a gyerekekkel kint a kertben is játszani, szaladgálni, ahol már kezdenek kibújni a virágok. A tanodás gyerekek szorgalmasan készítették el a feladatlapjaikat míg a kisebbek örömmel lapozgatták a múlt héten kapott, új munkafüzeteiket. De szinte minden gyerek szívesen játszott a legókkal, épített tornyokat és robotokat.

A korais csapat rekord létszámmal vágott neki a hétvégének. Itt már sajnos több gyerekhez nem jutottak el, betegség és egyéb okok miatt.

A hétvégén sok új önkéntes hospitált a különböző programelemek működésébe betekintést nyerve. Megfigyelték hogyan működik egy tanodai foglalkozás, hogyan kell a legkisebbekkel játszani és hogyan kell a nagycsoportosokat felkészíteni az iskolára.

Nagyon jó, hogy újra utazhatunk és hétről-hétre újra találkozhatunk a gyerekekkel!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!