Újabb siker az Egészség programban

15 Feb 2023 • Szarka Zsanett • sikersztorik

Múlt hét csütörtökön megvalósult az idei év első csoportos szemészeti vizsgálata Budapesten. 14 izgatott kisgyerek, 10 csodás önkéntes, 2 szuper sofőr, 1 fantasztikus szemész csapat és egy zseniális optika kellett a sikeres lebonyolításhoz.

Már szerda délután nagyban zajlottak az előkészületek, bevásárlás, szendvics kenés, játékok összeválogatása, családok emlékeztetése. Csütörtökön reggel két teli kisbusszal indultunk neki a hosszú napnak. A Benyovszky Orvosi Központ előtt már vártak az önkéntesek, a rendelőkben pedig a felkészült csapat. Amíg a doktornő sorra vizsgálta a srácok látását, addig az önkéntesek a váróteremben játszottak a gyerekekkel. Eközben, a gyerekek, akiknek szemüvegre lesz szükségük, kiscsoportban elmentek a Tóbiás Optikába, ahol kiválaszthatták a nekik tetsző kereteket. Az orvosi központnak nem csak az alapos vizsgálatot, hanem a finom ebédet és  az ajándékokat is köszönhetjük. A napot egy közös játszóterezéssel zártuk az Orczy-kertben.

Köszönjük szépen minden résztvevőnek a sok-sok segítséget, nélkületek nem kaphatná meg a 11 gyerkőc a szükséges szemüvegét!

 

Ha Te is szeretnél InDaHouse önkéntes lenni, itt tudsz jelentkezni.

Ha adománnyal támogatnád a fejlesztő munkánkat, az adományozói sávban tudod megtenni.

Ha pedig adó 1%-od felajánlásával szeretnél segíteni, itt találsz részleteket.

Adószámunk: 19102382-1-05
InDaHouse Hungary Egyesület