Már nekünk is adhatod az 1%-od!
Már nekünk is
adhatod az 1%-od!

2023/24 – 6. hét beszámoló

2023. dec. 14. • Szarka Zsanett • Fügödi korai

Különleges napjaink voltak az idei év utolsó fügödi korais hetében: kedden az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Kara és az ADRA Hungary szervezésében kenyai pedagógus kollégák tettek látogatást nálunk, hogy a családok otthonaiban zajló korai fejlesztő programokról szerezzenek tapasztalatokat.

A fügödi családok rendkívüli kedvességről, nyitottsáról és vendégszeretetről tettek tanúbizonyságot. Izgatottan, finomra befűtött szobákban várták a beharangozott vendégeket. A gyerekek először hosszan figyelték a nagy mosolyú látogatókat, de aztán volt aki olyan bátor lett, hogy kedvesen megsimogatta a vendégek arcát és fejét.

A program életében először Kingát is nélkülöztük betegsége miatt. A fügödi korais 40 kisgyerekből négyen voltak betegek, a többieket többnyire csoportos keretek között elértük: előkerültek az építőkockák, a kiskönyvek, a karácsonyi színezők és meghívók is. Jövő szombaton a tesókkal közös játékkal zárjuk az idei év fügödi mókatárát.

Szuper kis csapatunk egy kisebb ünneplésre is szakított időt: régi és új törzstagjainkkal (Bouqet Orsi, Román Timi, Illés Marci, Kiss Erika) egy finom raclette vacsorával zártuk az idei fügödi korai 2023-as évadját. Január második hetében folytatjuk.

A kenyai programról részletesebben itt olvashattok.

A fügödi korais projektet Kovácsné Farkas Judit támogatta a Gyökerek és Szárnyak Alapítvány szakmai közreműködésével.

Iratkozz fel a hírlevelünkre!