Már nekünk is adhatod az 1%-od!
Már nekünk is
adhatod az 1%-od!

2023/24 – 4. hét beszámoló

2023. nov. 16. • Szarka Zsanett • Fügödi korai

November eleji látogatásaink, hol a kassai szél által átfújt utcákon vagy verandákon, hol pedig jól befűtött szobákban zajlottak. A legnagyobb kedvenc az új játékok közül a toronyépítésre és egymásba pakolásra egyaránt alkalmas színes pohárkészlet volt, amiből volt, hogy játékból kávét és teát is ittunk.

Az édesanyák körében a fő téma a karácsonyi ajándék volt, amit a korais napjaink délutánjain választottunk ki a már tavalyról megismert "karácsonyi katalógusból". Szülők és gyerekek között komoly beszélgetések zajlottak a vágyott és a megvalósítható kívánságok soráról. De sikeres mérleggel zártuk a listát: elkészült a fügödi karácsonyi lista a kiválasztott ajándékok alapján.

A héten négy újabb kicsi csatlakozott a kora gyermekkori programunkhoz, ezzel most 38 kisgyerek vesz részt a fügödi korai fejlesztésben. 

Külön köszönet a mostani fügödi korais napok megvalósításáért önkénteseinknek Vörös Nórinak, Bouquet Orsinak és Illés Marcinak, akik hathatós közreműködésükkel, gyermekdalos jókedvükkel varázsolják a családoknak mosolygóssá, nekünk pedig hatékonyabbá a fügödi napokat.

A projektet Kovácsné Farkas Judit támogatta a Gyökerek és Szárnyak Alapítvány szakmai közreműködésével.

Iratkozz fel a hírlevelünkre!