Már nekünk is adhatod az 1%-od!
Már nekünk is
adhatod az 1%-od!

2022/23 – 9. hét beszámoló

2023. márc. 15. • Szarka Zsanett • Fügödi korai

Tavaszodik Fügödön: zsonganak a gyerekek körülöttünk és már több kinti foglalkozást is tartottunk az elmúlt héten, a napsütötte házak tövében. Kezd általánossá válni, hogy az anyukák közös játékba kezdenek a gyerekeikkel, ami nekünk a legnagyobb öröm. Több várandós anyuka is megáll pihenni a "játékszigeten" és jó kis beszélgetéseink vannak a várakozás-készülődés  időszakáról.

A sok apró csoda mellett sikerült egy gyors lefolyású fertőzésben is osztoznunk a gyerekekkel, ami több kisgyereket és Kingát is pár napra ágyba kényszerített. A héten újabb önkéntesünk ismerkedett a fügödi korai varázslatos világával: Czenthe Lili egy intenzív napra csatlakozott hozzánk, Marci pedig már csapatunk oszlopos tagjává vált, a szülők már ismerősként üdvözlik otthonaikban. Jövő héten újra "varázsszőnyegre" pattanunk!

A fügödi óvoda Margaréta csoportjában Evelinnel, a látássérült kislánnyal és kis társaival a csoportszobában való tájékozódás és közlekedés alapjaival ismerkedtünk, pontosabban arról tanultunk, hogyan is fog ez jól sikerülni Evelinnek látás nélkül. Elkezdtük a fehér botos közlekedési technika bevezetését  egy hullahopp karika segítségével. Evelin ebben is nagyon ügyes és tanulékony volt, kis társai pedig nagyon érdeklődőek és segítőkészek.

Ha adománnyal támogatnád a fejlesztő munkánkat, az adományozói sávban tudod megtenni.

 

Iratkozz fel a hírlevelünkre!