Már nekünk is adhatod az 1%-od!
Már nekünk is
adhatod az 1%-od!

2022/23 – 8. hét beszámoló

2023. márc. 1. • Szarka Zsanett • Fügödi korai

Vidám, napsütéses és aktív volt a múlt heti fügödi korais hetünk: sok-sok egyéni és páros foglalkozást tudtunk tartani két önkéntesünknek Vörös Nórának és Horváth Fruzsinak köszönhetően, akik 2-2 napra csatlakoztak a fügödi “varázsszőnyeg“ programunkhoz, de néha további munkatársak, Luca és Réka is felbukkant és leült közénk egy-egy jó kis játékra.

A hét sztárja a tüskéire vágyó színes süni és a szivárványszínű formaegyeztető volt. Az idei év első szabadtéri foglalkozása is lezajlott múlt hét csütörtökön, ahogy az megszokott a kinti programokon, nagyobb tesókkal kiegészülve.

Egy kisfiúval gazdagodott a programunk, aki betöltötte az első életévét, így most már 41 kisgyerekhez járunk "játszani". Sőt az egyik nagyobb gyereknél is jártunk, aki a műtét utáni rehabilitációját többségében tőlünk kapja.

Múlt szerdán gyógypedagógus kollégánknak, Erikának hatalmas közös játszásban volt része a fügödi óvoda Margaréta csoportjában, ahol a volt korais és az jelenlegi iskolaelőkészítős gyerekeink egy jelentős része tölti óvodás napjait, a látássérült kislány társaságában. Már jól tájékozódik a csoportszobában és társai továbbra is nagyon figyelmesen segítik, ha elejt vagy lesodor valamit. A gyerekek többsége már jól tudja, hogy a leesett, elgurult játékot úgy érdemes neki odaadni,hogy odaérintik a kislány kezéhez.

Ha adománnyal támogatnád a fejlesztő munkánkat, az adományozói sávban tudod megtenni.

Ha pedig adó 1%-od felajánlásával szeretnél segíteni, itt találsz részleteket.

Adószámunk: 19102382-1-05
InDaHouse Hungary Egyesület

 

Iratkozz fel a hírlevelünkre!