Már nekünk is adhatod az 1%-od!
Már nekünk is
adhatod az 1%-od!

2022/23 – 15. hét beszámoló

2023. jún. 7. • Szarka Zsanett • Fügödi korai

Érdemes volt két hete a Süss fel nap éneklés rekordját megdöntenünk, mert ezt a hetet ragyogó napsütésben játszottuk végig a fügödi családok udvarain. A Pünkösd utáni napokban Marci mellett Dorisz és Luca is csatlakozott hozzánk 1-2 napra, amivel nagyon megnövelték a “szuper erőnket” és a mosolyok számát is. A családok örömmel fogadtak minden piros pólós és nagy, játékosszatyorral közelítő InDaHouse-os látogatót, a nagyobb gyerekek pedig “táboros” felkiáltással invitáltak minket az otthonaikba. A napsütésben a kinti "varázsszőnyeges" foglalkozásokon kisebb-nagyobb csoportokban épültek a tornyok, kerültek a helyükre a formák és egyre több dalt tudunk már együtt is énekelni.

Három nap alatt 40 kisgyereket értünk el, 5 kisgyerekhez betegségük miatt nem jutottunk be. Két kislány pedig újonnan csatlakozott a programunkhoz.

 

Fügödi óvoda

Az óvodában elballagtak a nagycsoportosok: mindhárom vegyes csoportban kedves kis ünnepséggel búcsúztak a gyerekek egymástól és az óvónéniktől. Az új nagycsoportosokkal már egy hónapja elkezdtem megismerkedni az óvodában, most csütörtökön pedig az udvari körjátékukhoz is csatlakozhattam. Szeptembertől folytatjuk az óvodával megkezdett közös munkát.

Iratkozz fel a hírlevelünkre!