Legyél a partnerünk!

Mi hosszú távra kötelelződtünk el a gyerekek támogatása mellett, így a működésünk biztosításához hosszú távú partneségek kialakítása szükséges. Tudjuk, hogy ezek kiépítése lépésről lépésre történik, ezért szeretnénk lehetőséget biztosítani a cégek vezetőinek és munkavállalóiknak, hogy betekintést nyerjenek a munkánkba, közelebb kerülhessenek az általunk végzett tevékenységekhez.

Számtalan módja létezik a cégek és nonprofit szervezetek közötti együttműködésnek, a csapatépítő önkéntes munkától, pro bono segítségnyújtástól az adománygyűjtő rendezvényen át a rendszeres anyagi támogatásig. Mi bármilyen jellegű együttműködésre nyitottak vagyunk. Találjuk meg együtt a mindkét fél számára legmegfelelőbb megoldást!

Vállalalti kapcsolattartónk elérhetőségei:
Csaba Viktória
tel.: +36702671241
e-mail: csaba.viktoria@indahousehungary.hu

Aktuális gyűjtéseink

Legyen automatikus a segítség

Köszöntünk az adományozás appycentrumában, ahol a jócselekedet automatikus! Csupán 2000 Ft-tal hozzájárulhatsz egy hátrányos helyzetű gyermek felzárkóztató oktatásához.

Megnézem

Legyél rendszeres támogatónk!

Arra kérünk, rendszeres adományoddal tedd lehetővé, hogy a hozzánk járó hátrányos helyzetű gyerekek ki tudjanak törni a kiszolgáltatott helyzetükből, és felnőve képesek legyenek irányítani az életüket!

Megnézem

21 napos karácsonyi kihívás

Adománygyűjtő nagyköveteink karácsony alkalmából egy 21 napos kihívást vállaltak. Ezzel szeretnék felhívni az ismerőseik figyelmét az InDaHouse munkájára

Megnézem

Karácsonyi ajándék helyett

Adománygyűjtő nagyköveteink ahelyett, hogy maguknak kérnek ajándékot, arra buzdítják ismerőseiket, hogy karácsony alkalmából támogassák az InDaHouse munkáját.

Megnézem

Önzetlen szülinaposok

Ajándék helyett gyűjts nekünk!

Olyan ajándékot szeretnél kérni a barátaidtól, aminek biztosan örülnél?

Születésnapod alkalmából kérj jótékonykodást! Mozgósítsd a barátaidat, kérd meg őket, hogy szülinapi ajándék helyett támogassák az InDaHouse önkénteseinek munkáját, akik minden hétvégén szegénységben élő, borsodi gyerekeknek tartanak fejlesztő foglalkozásokat.

Támogass minket és segíts a gyerekeknek

Anyagi támogatás

Egy InDahouse-os hétvégén 10 önkéntes 100 gyereknek tart személyre szabott fejlesztő foglalkozásokat Hernádszentandráson és környékén. Egy hétvége költsége 103 000 Ft (utazás, rezsi, eszközök), amit adományokból tudunk előteremteni. A gyerekek jövője közös felelősségünk, ehhez kérjük a segítségedet.

Ezzel tudok segíteni
Tárgyi adományok

Célunk a gyerekek oktatása, ezt tekintjük a társadalmi problémák megoldásának, ezért a foglalkozásainkhoz szükséges fejlesztő eszközök kivételével adományokat csak meghatározott esetekben fogadunk: tavasszal és ősszel ruhákat, augusztusban tanszereket, decemberben karácsonyi ajándékokat.

Aktuális gyűjtéseink
Gyűjts nekünk

Az éves költségvetésünk 25 millió forint, előteremtéséhez különleges ötletekre és megoldásokra is szükségünk van. Az InDaFundraiser-ek olyan tettre kész, kreatív, elkötelezett önkéntesek, akiknek fontos az InDaHouse ügye és fenntarthatósága, ezért adománygyűjtő kampányokat valósítanak meg.

Csatlakozom