Legyél a partnerünk!

Mi hosszú távra kötelelződtünk el a gyerekek támogatása mellett, így a működésünk biztosításához hosszú távú partneségek kialakítása szükséges. Tudjuk, hogy ezek kiépítése lépésről lépésre történik, ezért szeretnénk lehetőséget biztosítani a cégek vezetőinek és munkavállalóiknak, hogy betekintést nyerjenek a munkánkba, közelebb kerülhessenek az általunk végzett tevékenységekhez.

Számtalan módja létezik a cégek és nonprofit szervezetek közötti együttműködésnek, a csapatépítő önkéntes munkától, pro bono segítségnyújtástól az adománygyűjtő rendezvényen át a rendszeres anyagi támogatásig. Mi bármilyen jellegű együttműködésre nyitottak vagyunk. Találjuk meg együtt a mindkét fél számára legmegfelelőbb megoldást!

Vállalalti kapcsolattartónk elérhetőségei:
Csaba Viktória
tel.: +36702671241
e-mail: csaba.viktoria@indahousehungary.hu

Önzetlen szülinaposok

Ajándék helyett gyűjts nekünk!

Olyan ajándékot szeretnél kérni a barátaidtól, aminek biztosan örülnél?

Születésnapod alkalmából kérj jótékonykodást! Mozgósítsd a barátaidat, kérd meg őket, hogy szülinapi ajándék helyett támogassák az InDaHouse önkénteseinek munkáját, akik minden hétvégén szegénységben élő, borsodi gyerekeknek tartanak fejlesztő foglalkozásokat.

Támogass minket és segíts a gyerekeknek

Anyagi támogatás

Egy InDahouse-os hétvégén 10 önkéntes 100 gyereknek tart személyre szabott fejlesztő foglalkozásokat Hernádszentandráson és környékén. Egy hétvége költsége 103 000 Ft (utazás, rezsi, eszközök), amit adományokból tudunk előteremteni. A gyerekek jövője közös felelősségünk, ehhez kérjük a segítségedet.

Ezzel tudok segíteni
Tárgyi adományok

Célunk a gyerekek oktatása, ezt tekintjük a társadalmi problémák megoldásának, ezért a foglalkozásainkhoz szükséges fejlesztő eszközök kivételével adományokat csak meghatározott esetekben fogadunk: tavasszal és ősszel ruhákat, augusztusban tanszereket, decemberben karácsonyi ajándékokat.

Aktuális gyűjtéseink
Gyűjts nekünk

Az éves költségvetésünk 25 millió forint, előteremtéséhez különleges ötletekre és megoldásokra is szükségünk van. Az InDaFundraiser-ek olyan tettre kész, kreatív, elkötelezett önkéntesek, akiknek fontos az InDaHouse ügye és fenntarthatósága, ezért adománygyűjtő kampányokat valósítanak meg.

Csatlakozom