Otti&Barry Túramaraton

Túramaraton 2022 // Hiking Marathon 2022

Túl azon, hogy tényleg szenvedélyes túrázók vagyunk és gyerekbarát, támogató felnőttek, jelenleg prózai oka is van, hogy miért fontos az adománygyűjtés.
Az energiaárak drasztikus emelkedése veszélyeztetheti az INDAHOUSE működését. Nem szeretnénk, ha a fűtés hiánya vagy a megfizethetetlen benzinárak miatt megszünne a kis falvakban élő, hátrányos helyzetű IDH-s gyerekek számára az iskola-előkészítő és a tanodai foglalkozások lehetősége. Sokuk számára ez az egyetlen út a tanulás és egy élhetőbb jövő felé. Minden gyerek fontos, azok is, akiket a szüleik nem tudnak a tanulásban segíteni. Az ő támogatásuk közügy kell, hogy legyen. Egyetlen kisgyereknek sem lenne szabad elengedni a kezét. Remélem segíteni tudunk az InDaHouse lelkes csapatának ebben.

Hiking is our passion, supporting KIDS comes from our hearts. This time we hike 84 kms to fundraise for INDAHOUSE, which is an organization helping UNDERPRIVILEGED CHILDREN in one of the poorest areas in Hungary. Every child deserves equal opportunity and we try to help them.

Donors

HUF 15,000
Dale Robert Bishop 21 hours ago
 

HUF 3,000
A Family 3 days ago
 

HUF 3,000
A Teacher 3 days ago
 

HUF 4,500
Comor - Whistler 3 days ago
 

HUF 5,900
Friends of Campbell Valley 4 days ago
 

HUF 4,700
wetomi 6 days ago
:) 

HUF 4,700
Tóthné Molnár Andrea 7 days ago
 

HUF 4,700
Kata 7 days ago
Hajrá!  

Otti&Barry Túramaraton
Otti&Barry Túramaraton