Túra, meditáció, InDaHouse

Túramaraton 2021

Az elmúlt időszakban lehetőségem nyílt belátást nyerni az InDaHouse munkájába és minél többet látok, annál jobban csodálom a munkájukat.

Más önkéntesektől eltérően én elenyészően keveset jutottam el még eddig hozzájuk. Egy valami azonban teljesen nyilvánvalóvá vált számomra, mikor ott voltam: nem egyenlőek az esélyeink és nagyon sokat számít az, hova és milyen körülmények közé születünk. Ezeken az esélyeken próbálnak segíteni az InDaHouse önkéntesei időt és energiát nem sajnálva.

Ezen a nyáron szerveztünk a gyerekeknek egy 2 napos kint alvós túrát, amibe belecsempésztük az általam olyannyira kedvelt Mindfulness meditációs elemeket. Azt gondolom a természet és a meditáció nagyban segíti a gyerekeket, hogy lelassuljanak, megnyugodjanak, hogy aztán felfrissülve, új gondolatokkal és energiával vághassanak neki a sokszor kihívásokkal teli hétköznapoknak.

Sajnos a Kéktúra napján a gyerekekhez nem tudok csatlakozni, ezért most Budapest környékén szeretnék teljesíteni egy szakaszt. Ha van kedved csatlakozz a túrához, vagy ha megteheted adományoddal támogasd a szervezetet és a gyerekeket. Hálás köszönet!

Donors

HUF 30,000
Anonymous donation a month ago
 

HUF 5,000
Anonymous donation a month ago
 

HUF 2,500
Anonymous donation 2 months ago
Még több tudatos jelenlétet a túrákon is. Köszönöm a támogatásod! :) 

HUF 2,500
Ami 2 months ago
 

Túra, meditáció, InDaHouse
Túra, meditáció, InDaHouse