Horizont Taproom

Társasmaraton 2022

Idén csatlakozunk az InDaHouse Egyesület kezdeményezéséhez, így 2022. április 23-án mi is részt veszünk az 500 órányi társasmaratonban!

A Horizont Brewingnál fontosnak tartjuk olyan szervezetek támogatását, melyek egyedülálló, kiemelkedő munkát végeznek, jobbá téve mások mindennapjait. Ezért csatlakoztunk az InDaHouse kezdeményezéséhez.

A társasmaraton helyszínének biztosítása mellett, az aznapi bevétel egy részét felajánljuk az egyesület részére, hogy mi is kivegyük a részünket a társadalmi felelősségvállalásból.
Az eseményen részt vevő csapatoknak is lehetőségük lesz felajánlásokkal segíteni az Egyesület munkáját, hozzájárulva a borsodi falvakban élő, 230 hátrányos helyzetű gyerek készségfejlesztéséhez, esélyegyenlőségének támogatásához.

Hozd el társasjátékodat és a csapatodat / ismerőseidet és tölts velünk egy felejthetetlen délutánt! Az sem baj, ha egyedül érkezel, hiszen biztos, hogy találsz olyan csapatot, ahova beugorhatsz egy játékra! Az első korsó sört mi álljuk!

A részvétel INGYENES, de az asztalok száma miatt regisztrációhoz kötött. Az asztalfoglalást ezen a linken tudod megtenni: https://forms.gle/uPzegisABZHpvh2V6

És hogy miért gyere el? A Taproom tökéletes helyszín egy kellemes társasjátékozáshoz; kiváló, prémium söreinket és újdonságainkat csapról is megkóstolhatod; és persze részese lehetsz az igazi horizont-élménynek! De, ami a legfontosabb, lehetőséged van egy olyan ügy mellett kiállni, ami a jövő generációjának egy hátrányos helyzetből kitörni vágyó csoportját látja el a mindennapi élethez szükséges tudással és támogatással, hosszútávon pedig az egész társadalmat is segíti.

A nap folyamán a csapatok játékidejét mérjük, így pontosan meg tudjuk mondani a nap végén, hogy hány órával járultunk hozzá az 500 órányi társasozáshoz.
Naprakész információk az esemény Facebook oldalán találhatók: https://fb.me/e/2mbXitUZy

Donors

HUF 8,000
Anonim támogatás a year ago
 

Horizont Taproom
Horizont Taproom