6 Éve In The House

Társasmaraton 2022

Luca, Lili és Réka vagyunk és ami közös bennünk az az, hogy mindahárman 2016-ban kezdtünk el önkénteskedni az InDaHousenál és a mai napig itt vagyunk.
Mindhárman imádunk társasozni és azon régi motoros önkéntesek közé tartozunk, akik még egy szobába, matracokon aludtak, éjfélig dolgoztak és utána kezdtek bele a NagyTabu partikba és ezen szokásunkon azóta se változtattunk :)

Te miért szeretsz társasozni?
Én azért, mert nagyon gyorsan hoz közel embereket egymáshoz, elég néhány parti és egy hétvégi "együtt-tanodázás" és a következő alkalommal már régi ismerősként köszöntitek egymást. És ez nem csak az önkéntesekre igaz, mindegyik gyerekhez meg lehet találni a játékon keresztül az utat, ahonnan már teljesen más alapról indulhat a közös tanulás. (Réka)

Én azért, mert a játékékokon keresztül igazi flow élményen keresztül fejlődhetsz rengeteg különböző terülteten. Mert a játszás során felfedezheted az erősségeidet és gyengeségeidet. Az együtt játszás pedig olyan közös élményt nyújt, mellyel mindenki gazdagodik és fejlődik. (Luca)

Én azért, mert eltörli a határokat ismert és ismeretlen közt. Hiába csak aznap találkoztam először egy önkéntessel, játék közben régi ismerősként tudunk egymással, vagy egymás ellen küzdeni. (Lili)


Szeretnénk, ha mindenki egyenlő esélyekkel indulhatna neki az iskolának és az életnek, függetlenül attól, hogy Borsodba, vagy Budapestre született. Segíts adományoddal, hogy mi személyesen tudjunk segíteni a hátrányból induló gyerekeknek a koragyerekkorától kezdve egészen az érettségiig.

Donors

HUF 9,655
Rugó Rudolf 9 months ago
 

HUF 10,000
Bene Ildikó 9 months ago
 

HUF 3,000
Gellért Kati 9 months ago
 

HUF 3,000
Linda 9 months ago
 

HUF 12,345
Anonim támogatás 9 months ago
 

HUF 10,000
Bóbis Ferenc 9 months ago
 

HUF 3,000
Anonim támogatás 9 months ago
Jó szórakozást és sok sikert! 

HUF 15,000
Judit 9 months ago
Hajrààà xxx 

HUF 3,000
Anonim támogatás 9 months ago
 

HUF 8,000
Anonim támogatás 9 months ago
 

HUF 5,000
Anya 9 months ago
Hajrá csajok! Sok sikert!😘 

HUF 3,000
Anonim támogatás 9 months ago
Hajrá :)  

HUF 15,000
Timi 9 months ago
 

6 Éve In The House
6 Éve In The House