Fecskefészek

Társasmaraton 2022

Egyesületünk közreműködik egy helyi társasjáték klub üzemeltetésében, mellyel célunk, hogy minden társasjáték iránt érdeklődő ember megismerkedhessen az egyes játékok eszközeivel, szabályrendszereivel, és lehetőséget kapjon a játékra.
A rendelkezésünkre álló játékokkal úgy mutatjuk be a társasjátékozás “modern formáit”, mint értékteremtő, aktív, közösségi együttlétet. Hisszük, hogy egy ilyen klubban jóval több történik, mint a játék maga.
Egy ilyen térben kapcsolatokra tehet szert a diák, a megszokott közösségén túl, barátságok szövődhetnek, élményeket szerez.

Egyesületünk fontosnak tartja a társadalmi szerepvállalást, ezért is örültünk ennek a kezdeményezésnek. A célközönségünk főként fiatalokból áll és fontosnak tartjuk, hogy minél hamarabb bevonjuk őket ebbe a szerepvállalásba, hiszen a fiatalok aktív erőforrásai lehetnek a társadalmi változásoknak.

Egy rendhagyó, 10 órás társasjáték maratont szervezünk ebből az alkalomból. Reggel 10 órától este 10 óráig várjuk majd a játszani vágyókat, így lesz idejük a résztvevőknek elmélyülni egy-egy játékban, megismerni új játékokat és kapcsolatokat építeni.
"A játékok nem csupán öncélú, szórakoztató szabadidős tevékenységek, hanem olyan potenciális értékteremtő eszközök, amelyek az élet minden területét képesek átalakítani, hatékonnyá tenni, és nem utolsósorban a közérzetet és a hétköznapi hangulatot is jelentősen javíthatják."

Játékra fel!

Donors

HUF 19,000
Böszörményi Társasklub résztvevõi a year ago
 

HUF 8,000
Anonim támogatás a year ago
Minden tiszteletem azért a munkáért amit csináltok 

HUF 5,000
Anita a year ago
 

HUF 2,000
G. N. Lilla a year ago
Városunk fiataljaiért hajrá!  

HUF 2,000
Varga Dora a year ago
Hajrá! 

Fecskefészek
Fecskefészek