Soós Györgyi

Örökzöld ajándék // Evergreen Gift

Tavaly a “Karácsonyi ajándék helyett” adománygyűjtő kampányomban csodálatos volt megtapasztalni, hogy mennyi ismerősöm, barátom és családtagom tartja fontosnak és hasznosnak az Indahouse tevékenységét. Azóta is aktívan önkénteskedem, és nagyszerű látni, hogy mennyit fejlődtek a gyerekek egy év alatt. Nekem is rengeteg csodás élményben volt részem, és biztos vagyok benne, hogy a gyerekek is nagyon szeretnek a tanodába járni, vagy a “táborba”, ahogy ők mondják 😊, mert mindig széles mosollyal érkeznek és szemmel láthatóan élvezik a közös munkát.
Tavaly úgy gondoltam, hogy idén nem veszek részt újra az adománygyűjtő kampányban, mert hálás vagyok a tavalyi adományokért és nem szeretnék telhetetlen vagy tolakodó lenni. Mégis belevágok most is, mert annyira hiánypótlónak tartom az Indahouse tevékenységét, és tudom, hogy mennyire fontos része a működésnek, hogy minél több ember tudjon a szervezetről és támogassa azt. Ezúttal viszont elsősorban nem egyszeri adományokat gyűjtenék (persze az is mindig nagyon jól jön), hanem most szeretnék jövőbeli rendszeres támogatókat megszólítani, így az “Örökzöld ajándék” 21 napos kampányában veszek részt, és havi 10000 Ft rendszeres adomány célösszeget tűzök ki, ez évi 120000 Ft, ami például fedezi az Indahouse egészségügyi programjának költségeit. Ez azt jelenti, hogy a kampányomban keresek legalább két olyan embert, aki havi 5000 Ft rendszeres adomány kifizetését tudná vállalni egy éven keresztül, vagy legalább öt olyan embert, aki havi 2000 Ft rendszeres adománnyal tudna hozzájárulni az Indahouse Hungary stabil működéséhez.
Ha hiszel az Indahouse munkájában, ha fontosnak tartod a szegénységben élő gyerekek felzárkóztatását, kérlek gondold át, belefér-e ez a költségvetésedbe, vagy esetleg az ismerőseid közt van-e olyan, akinek beleférhet és szívesen vállalná a rendszeres adományozást, akkor egy megosztással is segíthetsz, mindezt előre is köszönöm.
A vállalásom pedig az, hogy advent első vasárnapjától kezdve 21 nap alatt összesen ötször egy olyan fényképet teszek közzé, amin megörökítem a budapesti adventi hangulatot. Már én is nagyon várom, hogy ellátogassak a karácsonyi vásárba vagy felszálljak az adventi villamosra, mindezt örömmel osztom majd meg. 😊 És leginkább nagyon várom, hogy újra láthassam a csillogó szemű fügödi kistanodásokat, és megköszönöm, ha átgondolod, hogy valamilyen formában hozzá tudsz-e járulni ezeknek a drága kincseknek a szebb holnapjához.

Donors

HUF 20,500
Soós Ferencné Etelka néni a year ago
Szeretettel  

HUF 20,000
Anonim támogatás a year ago
SDG  

HUF 4,900
Csilla a year ago
Fantasztikusak vagytok 

HUF 2,900
Petra a year ago
 

HUF 10,000
regular
Hajós Márton Gergely a year ago
 

HUF 4,900
Eri a year ago
 

HUF 1,000
Adri a year ago
Hajrá :)  

HUF 10,000
Anonim támogatás a year ago
 

HUF 2,000
regular
Anonim támogatás a year ago
 

HUF 4,900
regular
Anonim támogatás a year ago
 

HUF 1,000
regular
Vanda a year ago
❤️ 

HUF 2,900
Anonim támogatás a year ago
:-) Keep doing this great job! 

Soós Györgyi
Soós Györgyi