Ne csak fuss, segíts is!

Van kutyád? Szeretsz futni? Szívesen futnál a kutyáddal egy jó ügyért? Akkor a Hard Dog Race Not Just Run futását neked találták ki!

A Not Just Run a HDR jótékonysági futama, ahol nincsenek mesterséges akadályok, a 6 kilométeres távon csak a természetet és a határaidat kell legyőznöd! A Not Just Run bevételeiből a HDR minden évben egy számukra fontos, jó ügyet támogat. Idén az InDaHouse-ra esett a választásuk, így aki elindul a versenyen, már segítette is egy kicsit a borsodi gyerekek oktatásának ügyét. De ha ennél is többet szeretnél tenni az InDaHouse-ért, akkor jelentkezz futó nagykövetnek! A gyűjtés célja, hogy előteremtsük a hozzánk járó 160 nagycsoportos és iskolás gyerek táborozásának költségeit a 2021/2022-es tanévre, gyerekenként 15 000 Ft-ot. A táborok programjába kerülnek majd bépítésre a szakemberek által tartott, kutyatartási kultúrával kapcsolatos fejlesztő foglalkozások is.

Hogy tudsz ebben segíteni?

Regisztrálj a versenyre, majd jelentkezz futónagykövetnek az "Én is szeretnék gyűjteni" gombra kattintva. Itt néhány alapadaton túl meg kell majd adnod, hogy hány gyerek táboroztatására szeretnél gyűjteni, valamint meg kell fogalmaznod, hogy miért az InDaHouse-nak gyűjtesz, és hogy miért adakozzanak az ismerőseid a kampányodban. A kampányod jóváhagyásáról e-mailben értesítünk majd, ezután nincs más dolgod, mint megkezdeni a felkészülést, és  posztjaiddal buzdítani az ismerőseidet az adományozásra. Reméljük kedvet kaptál, és hamarosan a futónagyköveteink között üdvözölhetünk! 

 

I'd like to fundraise