Jelentkezés InDaFundraisernek

Köszönjük, hogy szeretnél segíteni nekünk! Az alábbi kérdőív kitöltésével tudsz InDaFundraiser-nek jelentkezni.

Mit is jelent ez pontosan? 

Folyamatosan vannak adománygyűjtő kampányaink, amikhez csatlakozhatsz (pl. gyűjthetsz a születésnapod alkalmából, segíthetsz állandó támogatókat toborozni az ismerőseid közül, stb.), de nyitottak vagyunk egyéni ötletekre, kezdeményezésekre is. Rendezhetsz jótékonysági sütivásárt a munkahelyeden vagy garázsvásárt a szomszédaiddal összefogva. Keress minket, és segítünk megvalósítani az elképzelésed!

A személyes adataidra (név, telefonszám, e-mail cím) azért van szükség, hogy kapcsolatba tudjunk lépni Veled. A jelentkezési lap elküldését követően fundraising koordinátorunk meg fog keresni a megadott elérhetősegeid valamelyikén, és tájékoztat az aktuális lehetőségekről.

Kérdéseidet az indafund_koordinator@indahousehungary.hu e-mail címre írt levélben tudod feltenni.

Köszönjük, hogy segítesz! <3


  Aktuális gyűjtéseink

  Legyen automatikus a segítség

  Köszöntünk az adományozás appycentrumában, ahol a jócselekedet automatikus! Csupán 2000 Ft-tal hozzájárulhatsz egy hátrányos helyzetű gyermek felzárkóztató oktatásához.

  Megnézem

  Legyél rendszeres támogatónk!

  Arra kérünk, rendszeres adományoddal tedd lehetővé, hogy a hozzánk járó hátrányos helyzetű gyerekek ki tudjanak törni a kiszolgáltatott helyzetükből, és felnőve képesek legyenek irányítani az életüket!

  Megnézem

  21 napos karácsonyi kihívás

  Adománygyűjtő nagyköveteink karácsony alkalmából egy 21 napos kihívást vállaltak. Ezzel szeretnék felhívni az ismerőseik figyelmét az InDaHouse munkájára

  Megnézem

  Karácsonyi ajándék helyett

  Adománygyűjtő nagyköveteink ahelyett, hogy maguknak kérnek ajándékot, arra buzdítják ismerőseiket, hogy karácsony alkalmából támogassák az InDaHouse munkáját.

  Megnézem

  Önzetlen szülinaposok

  Ajándék helyett gyűjts nekünk!

  Olyan ajándékot szeretnél kérni a barátaidtól, aminek biztosan örülnél?

  Születésnapod alkalmából kérj jótékonykodást! Mozgósítsd a barátaidat, kérd meg őket, hogy szülinapi ajándék helyett támogassák az InDaHouse önkénteseinek munkáját, akik minden hétvégén szegénységben élő, borsodi gyerekeknek tartanak fejlesztő foglalkozásokat.

  Támogass minket és segíts a gyerekeknek

  Cégeknek

  A hátrányokkal küzdő gyerekek helyzetének javítása hosszú folyamat. Mi ehhez adjuk az elköteleződésünket, de stabil anyagi háttérre van szükségünk, amit az ad hoc pályázatok nem biztosítanak. Ezért olyan cégeket és magánszemélyeket keresünk, akik nyitottak az akár éveken át tartó támogatásra, együttműködésre.

  Többet akarok tudni
  Anyagi támogatás

  Egy InDahouse-os hétvégén 10 önkéntes 100 gyereknek tart személyre szabott fejlesztő foglalkozásokat Hernádszentandráson és környékén. Egy hétvége költsége 103 000 Ft (utazás, rezsi, eszközök), amit adományokból tudunk előteremteni. A gyerekek jövője közös felelősségünk, ehhez kérjük a segítségedet.

  Ezzel tudok segíteni
  Tárgyi adományok

  Célunk a gyerekek oktatása, ezt tekintjük a társadalmi problémák megoldásának, ezért a foglalkozásainkhoz szükséges fejlesztő eszközök kivételével adományokat csak meghatározott esetekben fogadunk: tavasszal és ősszel ruhákat, augusztusban tanszereket, decemberben karácsonyi ajándékokat.

  Aktuális gyűjtéseink