Jelentkezés InDaFundraisernek

Köszönjük, hogy szeretnél segíteni nekünk anyagi erőforrásaink előteremtésében! 

Mit is jelent ez pontosan? 

Folyamatosan vannak adománygyűjtő kampányaink, amikhez csatlakozhatsz (pl. gyűjthetsz a születésnapod alkalmából, segíthetsz állandó támogatókat toborozni az ismerőseid közül, stb.), de nyitottak vagyunk egyéni ötletekre, kezdeményezésekre is. Rendezhetsz jótékonysági sütivásárt a munkahelyeden vagy garázsvásárt a szomszédaiddal összefogva. Keress minket, és segítünk megvalósítani az elképzelésed!

Amennyiben egy futó kampányhoz szeretnél csatlakozni, akkor az adott kampány oldalán tudsz jelentkezni adománygyűjtő nagykövetnek, az "Én is szeretnék gyűjteni" gomb megnyomásával majd az adatlap kitöltésével.

Ha a fundraising (forrásszervezés) háttérmunkáiban szeretnél segédkezni, töltsd ki a jelentkezési lapunkat és válaszd az "InDaFundraiser szeretnék lenni" opciót.  

Kérdéseidet az indafund_koordinator@indahousehungary.hu e-mail címre írt levélben tudod feltenni.

Köszönjük, hogy segítesz! <3

Aktuális gyűjtéseink

"Az én házam a te házad" karácsonyfadísz

3 éve építjük a saját kezünkkel azt a házat Hernádszentandráson, ami otthont ad a gyerekekkel folytatott fejlesztő munkánknak. Minimum 5500 forintos támogatásodért cserébe most karácsonyfadísz formájában a Te házad része lehet a mi házunk.

Megnézem

Legyen automatikus a segítség

Köszöntünk az adományozás appycentrumában, ahol a jócselekedet automatikus! Csupán 2000 Ft-tal hozzájárulhatsz egy hátrányos helyzetű gyermek felzárkóztató oktatásához.

Megnézem

Legyél rendszeres támogatónk!

Arra kérünk, rendszeres adományoddal tedd lehetővé, hogy a hozzánk járó hátrányos helyzetű gyerekek ki tudjanak törni a kiszolgáltatott helyzetükből, és felnőve képesek legyenek irányítani az életüket!

Megnézem

21 napos karácsonyi kihívás

Adománygyűjtő nagyköveteink karácsony alkalmából egy 21 napos kihívást vállaltak. Ezzel szeretnék felhívni az ismerőseik figyelmét az InDaHouse munkájára

Megnézem

Karácsonyi ajándék helyett

Adománygyűjtő nagyköveteink ahelyett, hogy maguknak kérnek ajándékot, arra buzdítják ismerőseiket, hogy karácsony alkalmából támogassák az InDaHouse munkáját.

Megnézem

Önzetlen szülinaposok

Ajándék helyett gyűjts nekünk!

Születésnapod alkalmából kérj jótékonykodást! Mozgósítsd a barátaidat, kérd meg őket, hogy szülinapi ajándék helyett támogassák az InDaHouse önkénteseinek munkáját, akik minden hétvégén szegénységben élő, borsodi gyerekeknek tartanak fejlesztő foglalkozásokat.

Támogass minket és segíts a gyerekeknek

Cégeknek

A hátrányokkal küzdő gyerekek helyzetének javítása hosszú folyamat. Mi ehhez adjuk az elköteleződésünket, de stabil anyagi háttérre van szükségünk, amit az ad hoc pályázatok nem biztosítanak. Ezért olyan cégeket és magánszemélyeket keresünk, akik nyitottak az akár éveken át tartó támogatásra, együttműködésre.

Többet akarok tudni
Anyagi támogatás

Egy InDahouse-os hétvégén 12 önkéntes 110 gyereknek tart személyre szabott fejlesztő foglalkozásokat Hernádszentandráson és környékén. Az InDaHouse havi működési költsége másfél millió forint, amit adományokból tudunk előteremteni. A gyerekek jövője közös felelősségünk, ehhez kérjük a segítségedet.

Ezzel tudok segíteni
Tárgyi adományok

Célunk a gyerekek oktatása, ezt tekintjük a társadalmi problémák megoldásának, ezért a foglalkozásainkhoz szükséges fejlesztő eszközök kivételével adományokat csak meghatározott esetekben fogadunk: tavasszal és ősszel ruhákat, augusztusban tanszereket, decemberben karácsonyi ajándékokat.

Aktuális gyűjtéseink