Jelentkezés InDaFundraisernek

Köszönjük, hogy szeretnél segíteni nekünk anyagi erőforrásaink előteremtésében! 

Mit is jelent ez pontosan? 

Folyamatosan vannak adománygyűjtő kampányaink, amikhez csatlakozhatsz (pl. gyűjthetsz a születésnapod alkalmából, segíthetsz állandó támogatókat toborozni az ismerőseid közül, stb.), de nyitottak vagyunk egyéni ötletekre, kezdeményezésekre is. Rendezhetsz jótékonysági sütivásárt a munkahelyeden vagy garázsvásárt a szomszédaiddal összefogva. Keress minket, és segítünk megvalósítani az elképzelésed!

Amennyiben egy futó kampányhoz szeretnél csatlakozni, akkor az adott kampány oldalán tudsz jelentkezni adománygyűjtő nagykövetnek, az "Én is szeretnék gyűjteni" gomb megnyomásával majd az adatlap kitöltésével.

Ha a fundraising (forrásszervezés) háttérmunkáiban szeretnél segédkezni, töltsd ki a jelentkezési lapunkat és válaszd az "InDaFundraiser szeretnék lenni" opciót.  

Kérdéseidet az indafund_koordinator@indahousehungary.hu e-mail címre írt levélben tudod feltenni.

Köszönjük, hogy segítesz! <3

Aktuális gyűjtéseink

Ne csak fuss, segíts is!

Van kutyád? Szeretsz futni? Szívesen futnál a kutyáddal egy jó ügyért? Indulj a Rard Dog Race Not just run futásán, és a felkészüléseddel gyűjts az InDaHouse-os gyerekek táboroztatására!

I’ll have a look

Túramaraton 2021

Az idei kéktúra napján kirándulással egybekötött adománygyűjtésre hívunk titeket!

I’ll have a look

Hiszünk benne

Mi hiszünk benne, hogy minden ember egyenlő és minden gyereknek ugyanolyan esélyek járnak. Abban is hiszünk, hogy az emberek jók és szeretnek segíteni. Hiszünk a befektetett munkában és persze hiszünk a csodákban.

I’ll have a look

Legyen automatikus a segítség

Köszöntünk az adományozás appycentrumában, ahol a jócselekedet automatikus! Csupán 2000 Ft-tal hozzájárulhatsz egy hátrányos helyzetű gyermek felzárkóztató oktatásához.

I’ll have a look

Legyél rendszeres támogatónk!

Arra kérünk, rendszeres adományoddal tedd lehetővé, hogy a hozzánk járó hátrányos helyzetű gyerekek ki tudjanak törni a kiszolgáltatott helyzetükből, és felnőve képesek legyenek irányítani az életüket!

I’ll have a look

Önzetlen szülinaposok

Ajándék helyett gyűjts nekünk!

Születésnapod alkalmából kérj jótékonykodást! Mozgósítsd a barátaidat, kérd meg őket, hogy szülinapi ajándék helyett támogassák az InDaHouse önkénteseinek munkáját, akik minden hétvégén szegénységben élő, borsodi gyerekeknek tartanak fejlesztő foglalkozásokat.

Support us and help the children

For companies

Changing the situation of underprivileged children is a long process. We are committed to this goal but we need stable financial background that ad hoc grants cannot provide. For this reason we are looking for companies and individuals who are open to long-term cooperation and support.

More
Financial support

During a weekend 15 volunteers hold personalized development sessions for 150 children in and around Hernádszentandrás. Our monthly operating cost is 3,5 million Forints which we raise from donations. The future of children is our shared responsibility, for this we ask your help.

Donate
Material donations

We believe that education is the answer for social problems therefore apart from the development tools we need for our sessions we only accept material donations on certain occasions: clothes in the spring and autumn, school supplies in August, Christmas presents in December.

More