Egy est neked, értünk!

InDaHouse Hungary Jótékonysági Est a hátrányos helyzetű gyermekek oktatásáért

Második alkalommal rendezzük meg exkluzív jótékonysági estünket! Szeretnénk, hogy az elkötelezett támogatóink személyesen tapasztalhassák meg azt a csodát, amit mi minden hétvégén átélünk Hernádszentandráson. 

Időpont: 2020. március 12. 19:00
Helyszín: B32 Galéria és Kultúrtér
Házigazda: Novák Péter
Fellépők: az InDaHouse Hungary Egyesület önkéntesei és fiataljai, noÁr, Jazzation

Az est során megismerheted két InDaHouse által támogatott fiatal történetét és az önkénteseink kedvenc sztorijait. Alapítónk, Benkő Fruzsina bemutatja tavalyi sikereinket és idei kihívásainkat. Mindeközben az est fordulatosságát Novák Péter garantálja. A második részben a mindössze 130 fős közönségnek bensőséges koncertet ad a Jazzation, a magyar a capella csapat, akik rendszeresen elhozzák a nemzetközi versenyek első helyezését. Ha mindez nem lenne elég, Molnár Áron elmeséli, miért hagyta ott a színészi karrierjét, a Vígszínházat, a Mi kis falunkat, és a szakmai sikereket miért cserélte le a világmegváltásra a noÁr alapítójaként. 

A támogatói jegyek ára 8500 forint, amiből két InDaHouse-ba járó gyerek személyre szabott fejlesztő foglalkozása válik lehetővé. Az est célja, hogy 104 Borsodban élő gyerekkel dolgozhassunk egy teljes hónapon keresztül. 

Jegyvásárlás

Nagyon sok szeretettel várunk az év egyik legkülönlegesebb estéjén! A belépők a jegy.hu oldalán korlátozott számban elérhetőek!

2020 március 12. 19:00
B32 Galéria és Kultúrtér

Jegyvásárlás

Program

18:30
Kapunyitás
19:00
Bemutatkoznak az InDaHouse gyerekei és önkéntesei
19:40
noÁr motivációs beszéde
20:10
Szünet
20:30
Jazzation acapella koncert
21:15
Állófogadás és kötetlen beszélgetés

Támogatóink