Juhász Réka

Tanulok, hogy tanulhassanak!

21 napig azért fogok angolul tanulni, hogy az InDaHouse-nak lehetősége legyen hosszútávon segíteni a gyerekeket a tanulásban!
Hiszek abban, hogy kitartó munkával a nehézségeink leküzdhetők, segíts, hogy ezt hitet nekik is átadjuk!

Már több mint 3 éve vagyok az InDaHouse önkéntese. Ez idő alatt volt lehetőségem dolgozni kis óvodásokkal, nagy kamaszokkal, kipróbálni, hogy milyen felelősséggel jár mentornak lenni, mit jelent 60 főt koordinálni vagy hogyan kell falat építeni és glettelni. Nagyon sok dolgot tanultam és tapasztaltam, de annál több szeretet kaptam a gyerekektől és az önkéntestársaimtól. Ami a legfontosabb, egy közös értékeken alapú közösség tagjaként tehetek azért, hogy nehezebb sorsú gyermekek élete megváltozzon.

Nagyon sokszor egy kis odafigyelés, pár dicsérő szó és bátorítás nagyon sokat tud adni ezeknek a gyereknek. Miközben igazi hatás csak hosszútávon, közös munkával érhető el, ezért kell, hogy az InDaHouse-nak lehetősége legyen folytatni a már 5 éve elkezdett munkát. Ajtókat nyitunk a gyerekeknek, hogy ők is ugyanúgy merjenek álmodni, mint bárki más, és az azért való küzdéshez pedig eszközöket és támaszt adunk.

A tanodás gyerekben és bennem sok közös van: az egyik, hogy sokat küszködünk az angol tanulással. Nagyon sokszor, sokféleképpen kezdtem bele, de valahogy mindig elhalt a lelkesedés. Ilyen nehézségeknél fontosak a célok. Az én célom, hogy tavasszal, amikor lehetőségem lesz egy nonprofit szektorral foglalkozó amerikai professzorral találkozni, akkor már ne okozzon nehézséget a beszéd. A célokhoz, kis célok is kellenek, így most azt fogadtam meg, ami még eddig sose sikerült: a kampány ideje alatt napi legalább 30 percet angol tanulással fogok tölteni. Ez pont annyi idő, amennyit a tanodások is angoloznak hétvégente.
Ezzel a kihívással a gyereket és Titeket is inspirálni szeretnélek arra, hogy küzdjetek meg a saját mumusotokkal és higgyetek abban, hogy kitartó munkával ez sikerülhet.
Ez a hit hajt az InDaHouse-os önkénteskedésem során is, segíts, hogy ez még sokáig így maradhasson!

Adományozók

5 000 Ft
Mère 2 hete
I`m proud of you

10 000 Ft
Barbara 2 hete
 

5 000 Ft
Zsani 2 hete
 

5 000 Ft
David 3 hete
Hajrá:)

5 000 Ft
Benya 3 hete
 

10 000 Ft
Zsolt 3 hete
against the bogeyman

5 000 Ft
Sanyi 3 hete
 

5 000 Ft
Enikő 3 hete
Szorítok!

5 000 Ft
E. Kriszta 3 hete
Csak, hogy el ne menjen a kedved az angolozástól. :)

10 000 Ft
Dani 4 hete
Keep going!

2 500 Ft
Kádár Gábor 4 hete
Szurkolok! :)

2 500 Ft
Fanni 4 hete
💓

5 000 Ft
Bence 4 hete
Szurkolok, menni fog ;) .

25 000 Ft
Anonim támogatás 5 hete
hajrá!

 
Juhász Réka

Támogasd te is Juhász Réka kampányát