Már nekünk is adhatod az 1%-od!
Már nekünk is
adhatod az 1%-od!

Blog - Fügödi korai

2023/24 – 12. hét beszámoló

2024. márc. 26. • Fügödi korai

Március közepi korais napjainkban ismét a fügödi telep utcáit jártuk. A tavaszi hűvösséget sokszor átmelegítette már a Nap, így sikerült megtartanunk az első kinti foglalkozásainkat is.

Tovább a bejegyzéshez

2023/24 – 11. hét beszámoló

2024. márc. 14. • Fügödi korai

Március első hetében még a Fügödi házban vártuk a családokat. A múlt heti tavaszi napsütéses idő meghozta a kinti játék és szabadon való futkározás lehetőségét, ezért a benti játékhoz csak néhány kisebb, de annál lelkesebb kisgyerek csatlakozott hozzánk.

Tovább a bejegyzéshez

2023/24 – 10. hét beszámoló

2024. febr. 29. • Fügödi korai

Harmadik "házas" (házban tartott korai fejlesztő foglalkozások) alkalmunk lényegesen mozgalmasabban telt, mint az előző hetekben. Az anyukák (és szerencsére több esetben az apukák is) egymásnak adták a kilincset és érkeztek a kicsikkel és néha a nagyobbakkal is a közös játékra.

Tovább a bejegyzéshez

2023/24 – 9. hét beszámoló

2024. febr. 15. • Fügödi korai

A hóvirág és a tavaszi szél is megmutatta magát a fügödi ház körül, ahová a héten vártuk a fügödi családokat a kicsik kora gyermekkori programja keretében. Játszottunk orvososat, építettünk mozdonyt, kipróbáltuk a színes mászóhengert is.

Tovább a bejegyzéshez

2023/24 – 8. hét beszámoló

2024. febr. 1. • Fügödi korai

Ez a harmadik “tanév” a fügödi koraiban. Ez alatt a 2,5 év alatt megtapasztalhattuk a családok vendégszeretetét, kedvességét és bizalmát, hisz eddig minden foglalkozást az ő otthonaikban tartottuk. Ennek a módszertannak számtalan előnye mellett van néhány hátránya is, ezért döntöttünk úgy, hogy kipróbáljuk, mi lenne, ha a családok jönnének hozzánk, a Fügödi Fejlesztő Házunkba.

Tovább a bejegyzéshez

2023/24 – 7. hét beszámoló

2024. jan. 19. • Fügödi korai

2024 első fügödi korais napjaiban extrém erős széllel és hideggel kellett megküzdenünk, ami eléggé próbára tett minket és a telepen élőket is. Köszönjük Román Timi és Illés Marci önkénteseink támogató jelenlétét.

Tovább a bejegyzéshez

2023/24 – 6. hét beszámoló

2023. dec. 14. • Fügödi korai

Különleges napjaink voltak az idei év utolsó fügödi korais hetében: az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Kara és az ADRA Hungary szervezésében kenyai pedagógus kollégák tettek látogatást nálunk, hogy a családok otthonaiban zajló korai fejlesztő programokról szerezzenek tapasztalatokat.

Tovább a bejegyzéshez

Iratkozz fel a hírlevelünkre!