A 7. IDH hétvége

Rengeteg dolog történt ezen a hétvégén Hernádszentandráson:
1. Az Allianz munkatársai, akik már többször is jöttek a munkahelyükön keresztül építkezni, ezúttal úgy döntöttek, hogy a szabadidejükben jönnek el segíteni az InDaHouse Önkéntes- és Gyerekközpont építkezésére. Nagyon sokat segítettek, többek között annak a kéménynek a felépítésében, amit a Wienerberger Magyarország adományozott nekünk. 
2. A Charity munkacsoportunk megtartotta az őszi InDaHouse ruhavásárt. 4 önkéntes szervezte meg, további 10 önkéntes segített gyűjteni, tárolni, szállítani, kipakolni. 95 InDaHouse-os gyerek és a családjaik, valamint a környező települések lakói kaptak ma ingyen, illetve rendkívül jutányos áron ruhát. Összesen 1450 kiló ruha talált ma rá a második gazdájára. Rendkívül büszkék vagyunk arra a 4 nőre, aki az egészet kitalálta, megszervezte és kivitelezte! 
3. A koragyerekkori csapatunkból sajnos egy önkéntes sem ért rá ezen a hétvégén ezért a kicsikhez nem jutottunk el fejlesztő foglalkozást tartani. Ez az első ilyen hétvége az idén és arra törekszünk, hogy egyben az utolsó is legyen. A tanodánkban is elég sok volt a hiányzónk, így az 58 helyett 45 foglalkozást tartottak meg az önkénteseink. 5 régi és 2 újonnan felavatott utazó önkéntesünk tartotta meg a tanodai foglalkozásokat.
Október 19-20-ikán összesen 20-an voltunk Hernádszentandráson azért, hogy jobb legyen a világ!