9. InDaHouse hétvége

85 gyerekfoglalkozás, 16 önkéntes (9 tanoda, 4 koragyerekkor, 3 mentor). Ez már önmagában is hatalmas eredmény. De voltak különlegességek is ezen a hétvégén:

2 külföldi önkéntes is meglátogatta a Gyerekközpontunkat és segítettek a foglalkozások során. Olga, aki bolgár és egyébként ügyvéd, zseniális drámapedagógiai foglalkozásokat tartott mind a négy szombati csapatunknak.

Két anya-lánya pár is volt az önkénteseink között ezen a hétvégén. Vali és Viki nagyon régóta az önkénteseink, mind a ketten csúcsszuperek. Viki ma már a munkatársunk, Vali pedig a miskolci nagymamánk, aki rengeteget segít a miskolci gimnáziumokba járó InDaHouse-os gyerekeknek. Zsuzsi is régóta velünk van, szenior, mentor és koordinátor is, ami azt jelenti, hogy kimagaslóan sokat tesz az InDaHouse-os gyerekekért. Most eljött az anyukája, Magdi, aki tanítónő volt több, mint 40 évig és egy hónapja ment nyugdíjba. Vali is így kezdte nálunk a karrierjét, bízunk benne, hogy Magdi is belénk szeretett és gyakran visszajár majd a gyerekekhez.

Ez volt a második hétvégénk az új házban. Sokkal jobban mentek a foglalkozások, kezdjük sokkal jobban belakni, megszokni, használni a tereket.

A rengeteg gyönyörű, piros póló pedig azért van, mert mostantól minden önkéntesünk kap egyet ajándékba a fantasztikus és értékes munkáját elismerendő.