Már nekünk is adhatod az 1%-od!
Már nekünk is
adhatod az 1%-od!

2021/22 – 24. hétvége beszámoló

2022. ápr. 12. • Szarka Zsanett • hétvégéink

Újabb napsütéses hétvégén vagyunk túl! Az egyik első olyan tavaszi hétvége volt a mostani, mikor már kint is lehetett tartani foglalkozást a gyerekekkel. Volt a szabadban csoportos játék, futkározás, labdázás, focizás és minden ami kell egy szép, meleg tavaszi hétvégén. 

Az önkéntesek összehangolt, profi csapatmunkával látták el most is a feladatokat és tudtak foglalkozásokat tartani minden gyereknek. 

Az óraállítás miatt kicsit izgultunk, hogy a részvétel vasárnap hiányos lesz, ez részben be is igazolódott, de összességében azért kevés hiányzás volt, a gyerekek lelkesen érkeztek.

A feladatlapok nagyszerűek voltak, a gyerekek is nagyon élvezték a dinoszauruszok és pillangó témájú feladatsort! Öröm volt látni, hogy sok gyerek mennyire kinyílt, feloldódott ősz óta.

Az iskolaelkészítő foglalkozáson az akadálypályának hatalmas sikere volt, így a mozgásos foglalkozásokból mini bajnokság kerekedett és megtanultunk egy új tavaszi mondókát is a dundi dongókról.

Sajnos a kora gyermekkori programban már több volt a hiányzó de a résztvevő gyerekek hatalmas lelkesedéssel várták a  "játékosokat"!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!